INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

grand S flex 1Společnost ZTE, celosvětově čtvrtý nejvýznamnější výrobce chytrých mobilních telefonů, uvádí na český trh svůj první model z kategorie vyšší střední třídy. Elegantní a výkonný pětipalcový smartphone ZTE Grand S Flex právě přichází na pulty prodejen s elektronikou a do e-shopů za cenu 7 790 Kč (včetně DPH).

ZTE Grand S Flex vychází z modelu Grand S, představeného veřejnosti na letošním veletrhu spotřební elektroniky CES v americkém Las Vegas. Novinka se vyznačuje štíhlým tělem s tloušťkou pouhých 8,5 mm, velmi kvalitním dílenským zpracováním a elegantní bílou barvou. Čelnímu panelu dominuje rozměrný displej s úhlopříčkou pět palců a tenkým rámečkem po stranách. Nachází se zde také čočka přední kamery pro video hovory s rozlišením 1 Mpix. Pod displejem uživatel nalezne trojici dotykových senzorů pro ovládání systému Android. Zádům přístroje vévodí bílá barva, doplněná matně černým designovým polem s čočkou hlavního fotoaparátu (rozlišení 8 Mpix) a LED diodou blesku. Ve spodní části je umístěn výkonný reproduktor pro poslech hudby a pro hlasité hovory.

ZTE Grand S Flex je dostatečně výkonný pro zvládnutí všech multimediálních funkcí. Bez problémů si poradí i s náročnými aplikacemi a moderními hrami. Srdce telefonu tvoří dvoujádrový procesor s takty jader 1,2 GHz; operační pamět má velikost 1 GB. K dispozici je také 16 GB uživatelského prostoru pro ukládání aplikací, videí či fotografií. Ty lze pořizovat díky kvalitnímu fotoaparátu s rozlišením 8 Mpix vybavenému pokročilými nastaveními a automatickým ostřením. O bezchybné fotografie i za ztížených světelných podmínek se postará výkonná přisvětlovací dioda. Pořízené obrázky mohou uživatelé prohlížet na jemném displeji s HD rozlišením (1280 x 720 obrazových bodů) a technologií IPS panelu pro lepší pozorovací úhly a čitelnost na přímém slunci. Displej je schopen zobrazit 16 milionů barevných odstínů, proti poškrábání je kryt vrstvou Gorilla Glass. Dlouhou dobu provozu na jedno nabití přístroji zajistí baterie s nadprůměrnou kapacitou 2300 mAh.

ZTE Grand S Flex pohání operační systém Android ve verzi 4.1 (Jelly Bean). Ten přináší široké možnosti přizpůsobení vzhledu a díky databázi Google Play také tisíce užitečných i zábavných aplikací ke stažení. K dispozici je rovněž celá řada předinstalovaných programů pro organizaci volného času, přehrávání multimédií, práci s dokumenty či navigace.

ZTE Grand S Flex je českým zákazníkům k dispozici v prodejnách i e-shopech se spotřební elektronikou za doporučenou cenu 7 790 Kč s DPH.

 

Přehled technických parametrů telefonu ZTE Grand S Flex

 

Rozměry:                      143 × 70,9 × 8,5 mm

Hmotnost:                    130 gramů

Displej:                         5", TFT LCD, IPS, kapacitní, 16M barev, rozlišení 1280 x 720 px (HD)

Baterie:                        Li-Ion, 2300 mAh

Datové funkce:              GPRS: ano, EDGE: ano, HSPA+: DL 21 Mb/s, UL 5,76 Mb/s, LTE: DL 100 Mb/s, UL 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0

Podporované sítě:         GSM: 900/1800/1900 MHz, UMTS: 900/2100 MHz, LTE 800/900/1800/2600 MHz

Navigace:                     vestavěná GPS: ano (A-GPS), Google Maps

Paměť:                                     1 GB RAM, 16 GB ROM

Čipová sada, procesor:  Qualcomm MSM8930, Dual-Core (1,2 GHz)

Fotoaparát:                   8 MPx, CMOS, autofocus, vyvážení bílé, macro, LED blesk                                                      video 1080p

přední kamera 1 MPx

Operační systém:         Android 4.1 (Jelly Bean)

Obsah balení:               ZTE Grand S Flex, baterie Li-Ion 2300 mAh, nabíječka 100-240 V, datový a nabíjecí kabel (microUSB), stereo sluchátka (3,5 mm), dokumentace

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3