INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Pojišťovna České spořitelny rozšířila informace o pojistné smlouvě v internetové aplikaci SERVIS 24. Klienti zde nově najdou detaily k likvidaci pojistné události a informaci o počtu dnů, během kterých si mohou zdarma pojistit adrenalinové sporty. I nadále si klienti v aplikaci mohou on-line měnit kontaktní údaje nebo určit osobu, která v případě jejich úmrtí bude mít nárok na výplatu peněz z pojistky. On-line náhled na smlouvu dnes využívá 124 000 klientů.

„Získat informace o životní pojistce rychle a bez nutnosti přijít na pobočku nebo volat na klientskou linku. To je záměr našich klientů, kteří využívají náhledu na pojistnou smlouvu zdarma přes aplikaci SERVIS 24. A my jim chceme stále více informací předávat on-line,“ řekla Jana Jirásková, tisková mluvčí Pojišťovny České spořitelny. „Klienti nyní budou mít přehled o počtu dnů, po které se mohou bez obav zdarma věnovat rizikovým rekreačním sportům. Stačí k tomu jen snadná aktivace pomocí SMS zprávy.“

V rámci FLEXI životního pojištění může klient, který uzavřel smlouvu po 1. lednu 2011 a má sjednáno jedno z úrazových rizik, čerpat zdarma až 30 dnů na aktivity, které jsou obvykle u životního pojištění ve výlukách (např. horolezectví, bungee jumping, potápění či rafting). Období, po které chce mít klient sportovní aktivity kryty, nahlásí snadno pomocí SMS zprávy. Kolik dnů může ještě čerpat, nyní zjistí v internetovém bankovnictví.

Klienti on-line vidí, proti jakým rizikům je pojistka chrání, kolik za ni platí nebo koho z rodiny mají na smlouvě pojištěného. Najdou zde aktuální zůstatek na smlouvě, uspořenou částku, kterou si mohou ihned vybrat, informace o pojistném plnění v případě pojistné události nebo částku nutnou k doplacení pro maximální daňové zvýhodnění.

Prostřednictvím aplikace SERVIS 24 České spořitelny klienti mění kontaktní údaje, obmyšlené osoby a rozložení pojistného do fondů. Přímo v aplikaci si také mohou aktivovat přijímání E-dokumentů. Elektronicky jim pak zasíláme výroční rekapitulace, potvrzení o zaplacení pojistného pro daňové odpočty, potvrzení o přijetí hlášení pojistné události nebo jim připomínáme platby pojistného.

Detailní informace o internetovém náhledu na pojistné smlouvy získáte na www.flexi.cz.

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3