INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Nove NFC SamsungGE Money Bank rozšířila nabídku podporovaných NFC telefonů o Samsung Note 3 a Samsung Galaxy S5. Kartu v mobilu mohou klienti využívat již na osmi modelech chytrých mobilů.

„Od uvedení NFC plateb, které jsme jako první banka v Česku nabídli bez omezení všem klientům, jde už o pátou vlnu rozšíření o nové mobilní telefony. Aktuálně podporujeme NFC placení už na 8 chytrých telefonech, což potvrzuje naši pozici lídra v platebních inovacích,“ říká Monika Kubovcová, ředitelka alternativních distribučních kanálů GE Money Bank. „Fanoušky inovací, novinek a technologii jistě potěší, že nově podporované telefony patří mezi nejvyspělejší modely na trhu. Pracujeme také na rozšíření plateb mimo jiné na telefony od HTC,“ prozrazuje Monika Kubovcová z GE Money Bank.

NFC platby: 8 telefonů Samsung, další v plánu

V současnosti mají zákazníci GE Money Bank na výběr mezi 8 telefony Samsung - Galaxy Note 2, Note 3, S3, S3 mini, Ace 2, S4, S4 mini a S5. Kromě toho NFC platby fungují i na řadě telefonů, které zatím oficiálně podporovány nejsou - například na některých modelech Sony. Zákazníci, kteří mají jeden z uvedených modelů a využívají služeb operátora O2 Česká republika, si mohou na svou SIM kartu nahrát debetní i kreditní kartu.

NFC platby také u Vodafone? Testy jsou úspěšné

GE Money Bank v současnosti plánuje platby mobilními telefony rozšířit i pro klienty Vodafone a stát se tak první bankou v ČR, jejíž klienti mohou NFC platby využívat ve více sítích. Banka ve spolupráci s operátorem nyní NFC platby testují v pilotním provozu. Zatím mohou platební karty v mobilu využít jen klienti se SIM kartou od operátora O2. Díky spolupráci GE Money Bank s operátorem Vodafone se placení mobilním telefonem může stát ještě masovější záležitostí než dosud, po spuštění NFC plateb v síti Vodafone by jako jediná banka v Česku mohla obsloužit většinu zákazníků na trhu.

Jak platební karty v mobilu fungují?

Bezkontaktní platby prostřednictvím karty v mobilu probíhají přiložením chytrého telefonu vybaveného SIM kartou s technologií NFC k bezkontaktnímu platebnímu terminálu. Do částky 500 Kč se nemusí zadávat PIN. Při platbě nad 500 Kč zákazník zadá PIN, jak je dnes již zvyklý na platebním terminálu. Přehled o uskutečněných transakcích získá klient přímo v aplikaci telefonu. Úroveň zabezpečení platební karty v mobilu je stejná jako u běžných platebních karet. Dostupné jsou ve formě debetní i kreditní karty. Každý klient může v jednom telefonu využívat současně až tři různé platební karty.

Platební karta v mobilu je zdarma a lze ji využívat k bezkontaktním platbám u obchodníků i k nákupům na internetu. Klienti GE Money Bank o ni mohou požádat na jakékoliv pobočce či prostřednictvím Internet Banky, SIM karta s nahranou platební kartou jim přijde poštou až domů. Více informací k NFC platbám na http://bit.ly/1lQ2zCP.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3