INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Od pondělí 6. října získají klienti, kteří si na Era finančním centru založí Era osobní nebo online účet, chytrý telefon Nokia Lumia 630 s operačním systémem Windows Phone 8.1 zdarma. Akce potrvá pět týdnů, přičemž každý týden se rozdá 1 000 mobilů, celkem tedy půjde o 5 000 telefonů.

Era tak reaguje na vzrůstající zájem o mobilní bankovnictví ze strany klientů. Jen počet příkazů k úhradě realizovaných přes Era smartbanking meziročně stoupl o plných 65 %. Kvůli jednoduchému a rychlému přístupu si klienti ve smartbankingu aktuálně nejčastěji kontrolují pohyby na účtu a zůstatky.

Průměrný klient se do Era smartbankingu přihlašuje 11krát do měsíce, stoupá i počet „ortodoxních“ uživatelů mobilních zařízení, kteří se již vůbec nepřihlašují do standardního internetového bankovnictví a vše řeší pomocí smartbankingu. „Trend užívání mobilních zařízení ve správě osobních financí strmě stoupá, jen v srpnu zaplatili klienti přes Era smartbanking více než 25 milionů korun, což je více než dvojnásobek oproti loňsku. Proto nyní přicházíme s nabídkou telefonu Nokia Lumia 630. V něm je rovnou nainstalován Era smartbanking, aby klienti mohli bezpečně a ihned začít využívat našich služeb naplno,“ říká Kateřina Čermáková marketingová manažerka Ery, která je za kampaň odpovědná. „Mobilní bankovnictví vyžaduje především vysokou bezpečnost a pohodlí při užívání. Obojí najdete u telefonů Nokia Lumia se systémem Windows Phone. S Lumií 630, která je součástí ERA nabídky, můžete bezpečně přistupovat ke svému účtu, ale můžete ho také využít k navigaci, procházení webu nebo e-mailů. Volné chvíle si můžete zpestřit hrami nebo využít další užitečné aplikace. Věřím, že telefon potěší i 5 000 nových zákazníků Ery,“ doplňuje Lenka Čábelová, PR manažerka Microsoftu v České republice.

Za jakých podmínek získá klient mobil zdarma Podzimní kampaň, která bude po celou dobu trvání podpořena i televizní reklamou, je zaměřena na klienty, kteří minimálně rok zpětně neměli u Ery nebo ČSOB běžný účet. Další podmínkou pro získání mobilu zdarma je aktivní využívání účtu po dobu dvou let: měsíční příchozí platby ve výši 15 tisíc korun a provedení alespoň tří plateb u obchodníků v celkovém měsíčním objemu 3 000 korun. „Klient dále získá Era kreditku nebo kontokorent na rok zdarma. Jako bonus mu k novému telefonu zajistíme na půl roku pojištění skla displeje telefonu, stačí si sjednat pojištění karty proti ztrátě a krádeži. Naším cílem je, aby zákazník začal plně využívat služby, které Era nabízí,“ vysvětluje Čermáková.

Co uvidíme v televizním spotu Celá kampaň včetně televizních spotů stojí na příbězích reálných klientů Ery, kteří si kameru pustili do svého soukromí a s ostatními se podělí o to, jak tráví čas, jež ušetřili tím, že naplno využívají svou „banku v mobilu“. Spoty jsou natočeny v dokumentárním stylu, což není u reklamy běžné, a přinášejí originální prvek – aktéři je totiž sami natáčeli mobilem, který od Ery dostali. Výsledek můžete vidět na televizních stanicích Nova Group od 6. října do 7. listopadu. Kampaň zahrnuje také další doprovodné aktivity a soutěže pro nové i stávající klienty. Více na www.era-soutez.cz. O telefonu Nokia Lumia 630 přináší nekompromisní výkon pro Windows Phone 8.1 za dostupnou cenu. Nabízí mimo jiné čtyřjádrový procesor Snapdragon poskytující rychlý přístup k sociálním sítím a svižný chod aplikací, unikátní barevný design s výměnnými kryty, 4,5“ ClearBlack displej ideální pro aplikace a hry nebo bezplatné celosvětové mapy i hlasovou navigaci v češtině od HERE, které šetří čas a peníze.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3