INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

StickyPassword CMYK copyPoskytovatel softwaru pro správu hesel, Sticky Password, oznamuje spolupráci s firmou EyeLock, průkopníkem v oblasti bezpečnostních technologií založených na skenování duhovky. Kombinací hardware myris s ověřeným software Sticky Password vzniklo jednoduché a uživatelsky přívětivé řešení zaručující vysoký stupeň zabezpečení, které definitivně odstraňuje starosti se zapomínáním hesel, uživatelských jmen a dalších osobních údajů. Myris je snadno připojitelný k počítači, notebooku či tabletu pomocí USB portu. Myris je vůbec první zařízení pro autentizaci oční duhovky dostupné nejen firmám, ale i domácím uživatelům. Nabídne i pokročilou správu hesel, automatické vyplňování formulářů a integraci s webovými prohlížeči.

Sticky Password umožňuje myris automaticky vyhledat všechna uložená hesla ve webových prohlížečích připojených zařízení a uložit je do zabezpečené databáze. Systém též automaticky vyplňuje webové formuláře (například při zakládání internetových účtů), přičemž osobní informace, jako je číslo bankovního účtu, kreditní karty, datum narození či adresa, jsou pro tento účel uchovávány v samotném hardwaru, a nikoli pomocí cookies v  prohlížeči, odkud mohou být zcizeny hackery. 

„Jsme skutečně nadšeni ze spolupráce s firmou EyeLock, která je specialistou v oblasti biometrické autentizace,“ uvedl ředitel Sticky Password Petr Bílek. „Náš software v kombinaci se systémem autentizace duhovky myris otevírá zcela novou cestu k posílení online bezpečnosti uživatelů. Biometrie se postupně stává standardem a EyeLock nabízí přesně takové řešení, které zákazníci očekávají. Jsme velmi rádi, že můžeme být součástí tohoto projektu“. Myris je kompatibilní s operačními systémy Windows 7 a 8, Mac a Chrome.

O Sticky Password

Sticky Password je software pro tvorbu a správu hesel vyvíjený již od roku 2001. Jeho cílem je zjednodušení práce uživatelům internetu a zároveň zvýšení zabezpečení jejich dat. Program Sticky Password dále umožňuje automatické přihlašování k uživatelským účtům, vyplňování formulářů pomocí jediného kliknutí či zabezpečené uchovávání osobních dat. Program Sticky Password využívají v rámci svých komplexních bezpečnostních řešení takové špičky oboru, jako je například Kaspersky Lab. Software je dostupný na www.stickypassword.com , či v rámci distributorských sítí, jako například Alza.cz, SWS a další.

O EyeLock

EyeLock je předním poskytovatelem biometrických řešení na bázi autentizace duhovky. Jde o proprietární technologii eliminující nutnost používání hesel a PINů a umožňující nejvyšší úroveň zabezpečení, využívaná jak Fortune 500 firmami, tak i jednotlivci. Proč je technologie EyeLock zárukou bezpečnosti? Žádné dvě duhovky nejsou stejné, a vedle DNA je oční duhovka tím nejspolehlivějším identifikátorem. Společnost EyeLock považuje za své hlavní poslání poskytovat bezpečnostní řešení nové generace. EyeLock je sponzorem neziskové organizace FIDO (Fast Identity Online Alliance).

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3