INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Obrázek3 copyBolt Business přichází s digitálními vouchery, díky kterým může organizátor pokrýt komfort i stovek lidí bez zbytečného papírování a administrativy. Novinka umožní organizacím obsloužit větší množství lidí flexibilními variantami dopravy.

Řada firem pořádá minimálně jednou za rok větší akci. Ať už se jedná o firemní večírek, valnou hromadu, konferenci, či jiný formát eventu. Jedno mají všechny podobné události společné. Na jednom místě se sejde spousta lidí a minimálně o část se organizátor musí postarat. Potřebuje pro ně zajistit dopravu, ať už na akci nebo do jejich domovů.

Jenže bez moderních technologií je následně účetní oddělení zavaleno nesnesitelnou administrativou, spoustou účtenek a faktur. Naprosto komfortní řešení nenabízí ani standardní byznysový účet u některé z platforem, kdy musí firma každému jednotlivému člověku nastavovat konkrétní denní limit či poukaz.

„Díky řešení, které nabízí Bolt Business, stačí pro osoby, o které se chce firma postarat, vygenerovat unikátní kódy v podobě voucherů. Odpadá tak náročné papírování ať už před akcí nebo ex-post. Účetní oddělení si rozhodně může oddechnout, protože nebude zavalené množstvím účtenek a faktur. Díky působení Boltu po celém světě navíc existuje možnost využití ve více zemích,” vysvětluje Edgar Cinegr, Country Sales Manager Bolt Business pro Českou republiku a Slovensko.

Firma, která chystá větší akci a již využívá službu Bolt Business může účastníkům snadno vystavit poukaz na hned několik druhů dopravy jako je taxislužba, elektrokoloběžky a v dohledné době i sdílené automobily. Následně jim zašle e-mailem unikátní kód, který si jednoduše vloží do svého účtu v aplikaci Bolt.
Společnosti mohou vydávat kupony ve třech různých variantách. Neomezené platí na libovolný počet jízd v rámci stanoveného limitu výdajů, procentuální poskytuje zaměstnanci slevu na jízdu do určité výše, například 25 procent z ceny jízdy, pokud nestojí více než 150 korun. A stejně tak lze vystavit kupon s pevně stanovenou hodnotou, například 150 korun na jízdu.

Firemní zákazníci si mohou sami nastavit výši slevy a dobu, v jejímž rámci lze kupony uplatnit. V systému také vidí, kolik kupónů bylo uplatněno, a mohou exportovat všechna data z platformy účtu pro zjednodušení výkaznictví a fakturace.

Firmy se mohou zaregistrovat do služby Bolt Business na tomto odkazu.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3