INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
sol_LP140G_pic3_z3
Prožít odpočinek ve víru bublinek a cítit se přitom pohodlně jako doma na pohovce? Takový pocit je možné získat s originální kruhovou vířivkou Softub, která je naprosto odlišná od běžných skořepinových whirlpoolů. Vířivka z měkké polyuretanové pěny vysoké hustoty váží jen několik desítek kilogramů a dá se tak snadno přenést doslova kamkoli. Společnost Reest 21 s.r.o. pod obchodní značkou SoftubSpa.cz otevřela nový showroom na největší vzorové terase v ČR o velikosti 160 m2 s těmito vířivými bazény v Česku.

Alternativou pro bazény jsou domácí relaxační vířivé vany. I ty mohou být stylové a originální. „Vířivky Softub jsou navrženy pro příjemné a zároveň kvalitní trávení volného času a přináší řadu inovací rozdílných od běžných skořepinových vířivých bazénů," řekl Daniel Mika, zástupce SoftubSpa.cz, která vířivky původem z Ameriky v Česku prodává. Toto přenosné wellness zařízení se vyznačuje vynikající odolností proti povětrnostním vlivům, tepelnou izolací, nízkou hmotností a tichostí chodu.

Vnější opláštění vířivky je z materiálu LeatherTexTM, jenž propůjčuje tradiční lázni eleganci koženého vzhledu. Vnitřek bazénu tvoří materiál PolybondTM, což je vysoce izolační pěnový materiál zajišťující jak prvotřídní konstrukční pevnost, tak maximální pohodlí ve všech polohách vsedě i vleže.

Foto: Letní období se kvapem blíží a s ním i horké dny, které vezmou síly k jakékoli činnosti. K navrácení ztracené energie pomohou blahodárné účinky osvěžující vody. V měkkých vířivkách Softub se navíc člověk cítí jako v bavlnce.

Nízká spotřeba a „hluk", při němž je slyšet dokonce šepot

Vířivky Softub splňují stanovené normy energetické úspornosti a tichého chodu. Tento přenosný vířivý bazén funguje na základě ekologicky šetrných a energeticky úsporných technologií: důmyslná soustava motoru, čerpadla a ohřevného systému například zajišťuje, že teplo potřebné k dosažení perfektní teploty vody se ve skutečnosti rekuperuje z vlastního pracovního cyklu tohoto zařízení. V kombinaci s účinnou technologií motoru to znamená, že spotřeba energie je minimální.

Od běžných skořepinových bazénů se Softub liší i v dalších věcech. Volnost pohybu a možnost libovolné polohy v měkké, předem nevytvarované vířivce, umožňuje jakoukoli pozici k masážním tryskám, a tím i kvalitní masáž při libovolné výšce či postavě. Na ohřev vody nepotřebuje topné těleso, pro ohřev využívá teplo, vytvořené motorovým pohonem trysek. Polyuretan je výborným izolačním materiálem, udrží ohřátou vodu dlouho teplou. Tím, že není uvnitř tvarovaný, mohou ho při vypnutých tryskách používat pro své vodní hry děti jako běžný bazén.

Doplňkem je dřevěný okraj, který se k bazénku přistaví a slouží i jako schůdek a odkládací plocha. Stejně jako u skořepinových vířivek má ve výbavě termovíko.

Lehký jako pírko, Softub má své místo kdekoli

Na terasu, trávník nebo do interiéru je možné umístit vířivý bazén Softub bez nejmenších obav. Váží pouhých 20 až 45 kg, dá se proto snadno přenést. Díky své hmotnosti je to možné i tam, kde jiné být nemohou například kvůli nosnosti stropu. Připojí se k němu jen válec s technickým zařízením. Ať už jej umístíte do exteriéru nebo interiéru, změní oblíbené místo na oázu odpočinku.

K vířivce Softub, která je na přijatelném rovném terénu (hlína, písek, dlažba nebo tráva aj.), stačí přinést válec s technologickým zařízením a propojit. Pak už jen napustit hadicí vodu a dát elektrickou zástrčku do zásuvky na 230 V. Žádné omezení, stavební úpravy, zdroj vody či odpad. Vyrábí se ve třech velikostech, s vnějším průměrem 150, 180 a 200 cm, pro 1 až 6 osob.

Nový showroom vířivek a zahradních staveb

K vidění a vyzkoušení jsou opravdu originální vířivky Softub v nově otevřeném venkovním showroomu v Praze 10 Štěrboholech. Na největší vzorové terase v Česku rozkládající se na ploše 160 m2 společnost Reest 21 s.r.o. pod značkou SoftubSpa.cz zároveň rozšířila nabídku o bezúdržbové terasy, altány a pergoly na míru.

Vířivé bazény Softub lze umístit doslova kamkoli. Na terasu, trávník, v interiéru i exteriéru. (Zdroj: SoftubSpa.cz)

Dřevěné obložení je skvělým doplňkem. Obložení usnadňuje vstup a výstup z vířivky a poskytuje užitečné odkládací plochy. Cena je od 114 750 Kč (model na fotografii je za 219 500 Kč). Doprava a montáž je zdarma. Pod vířivku není třeba žádný speciální podklad. Může stát např. na trávníku. (Zdroj: SoftubSpa.cz)

Přeprava vířivek Softub je velice snadná a jednoduše proveditelná. Střední vířivá vana váží 30 kg. Motor váží 17 kg a je lehce přenositelný na jakékoli místo. Na fotografii je největší Softub Resort. (Zdroj: SoftubSpa.cz)

V nově otevřeném showroomu SoftubSpa.cz v Praze 10 Štěrboholech je možné vidět několik vířivek Softub v originálním prostředí, zde např. pod zahradním altánem. (Zdroj: SoftubSpa.cz)

Osm důvodů pro vířivky Softub

1. Jsou lehké, přenosné, snadno se používá a snadno instaluje.

2. Vířivá lázeň Softub patří mezi nejtišší na světě.

3. Softub je lídrem na trhu technologií využití odpadního tepla. Díky začlenění čerpadla, motoru a tepelného systému do jednoho agregátu Hydromate se přebytek tepla z motoru využívá při ohřevu filtrované vody a snižuje tak spotřebu energie na minimum.

4. Vnější opláštění LeatherTexTM má dlouhou životnost a zároveň působivé barevné provedení odolné proti opotřebení a jakémukoli počasí.

5. Automatická funkce ozonátoru Softub obstarává intenzivní čištění bazénové vody.

6. Tvar bazénu Softub je navržen s maximální přizpůsobivostí pro snadnou změnu polohy a nekonečné množství pozic vsedě i vleže.

7. Měkká a zároveň stabilní úprava Polybond vnitřku bazénu poskytuje pohodlí ve všech polohách - je stejně pohodlný jako kožená pohovka.

8. Vzhled kůže, vnější obložení, moderní barevnost exteriéru a praktické, stylové doplňky: Softub se vyznačují kvalitou a elegantním designem.

Modely

SPORTSTER

LEGEND

RESORT

Kapacita

1-2 osoby

3-4 osoby

5-6 osob

Model č.

140

220

300+

Vnější průměr

150 cm 

180 cm  

200 cm 

Vnitřní průměr

127 cm 

152 cm 

170 cm

Výška

61 cm

61 cm

69 cm

Hmotnost (prázdná)

44 kg

61 kg

69 kg

Bazén

20 kg

30 kg

45 kg

Thermo-kryt

5 kg

12 kg

14 kg

Hydromate

18 kg

18 kg

18 kg

Hmotnost vč. vody

574 kg

891 kg

1208 kg

Vnitřní osvětlení

Barev.LED

Barev.LED

Objem vody

530 l

830 l

1130 l

Počet trysek

4

5

7

El.přípojka

220 V/240 V

220 V/240 V

220 V/240 V

50 Hz, 6 A

50 Hz, 6 A

50 Hz, 6 A

Max. příkon

1,4 KW

1,4 KW

1,4 KW

*Cena (bazén, motor, víko, filtr)

114 750 Kč

149 750 Kč

174 750 Kč

*Cena včetně dřevěného obložení

---

192 000 Kč

219 500 Kč

*Cena je uvedena vč. DPH. Cena vířivek zahrnuje dopravu a montáž po ČR a SR.

Vnější barva

Vnitřní barva

Doplňkové obložení

Almond

Camel

Mocca

Anthrazit

Pearl

Dřevěný klad

Více informací prosím na našich kontaktech nebo na http://www.softub-spa.cz.

O historii Softub a značce SoftubSpa.cz

Originální vířivé bazény Softub se v ČR prodávají od roku 1993. Zástupce Softub v ČR - SoftubSpa.cz nabízí široký sortiment těchto certifikovaných amerických vířivek, které jsou k vidění v sídle společnosti v Praze 10 Štěrboholích na 160 m2 velkém venkovním showroomu. V portfoliu společnosti jsou rovněž bezúdržbové terasy WPC a dále altány a pergoly na míru. Více informací na http://www.softub-spa.cz.

Certifikát CE&TÜV/GS

Po úspěšném splnění všech předepsaných evropských norem byl exportovaným vířivkám Softub ( 240 V, 50 Hz) udělen certifikát CE. Bazény splňují také normu ANSI/NSPI-6 1999 podle požadavků Americké normy pro vířivé bazény. Kompletní zařízení je samozřejmě testováno podle TÜV/GS pro zaručení maximální bezpečnosti tohoto výrobku.

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3