INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Dovolena.cz, člen skupiny Student Agency, masivně roste a za první čtvrtletí roku 2012 vykázala meziroční nárůst prodeje zájezdů ve výši 48 %. Rostl i prodej doplňkových služeb k zájezdům, a to meziročně o 10 %. Hlavními tahouny prodeje zájezdů přitom v prvním čtvrtletí byly zejména first minute zájezdy, kde klienti letos často využívali slevy až na dvě děti do 18 let zdarma nebo volili slevy na zájezdy až 30% z ceny. V případě samotných first minute zájezdů činil meziroční nárůst prodeje přibližně 60 %.

Velký úspěch zaznamenaly české cestovní kanceláře, jejichž prodej se na portálu Dovolená.cz výrazně zvýšil. V meziročním srovnání se jedná o navýšení přes 131%. Mírný nárůst byl také v prodeji německých cestovních kanceláří. Web Dovolená.cz je prozatím jediným místem, které propojilo nabídku českých a německých cestovních kanceláří a nabízí tak největší nabídku zájezdů na českém trhu. Za úspěchem projektu stojí kvalitní servis značky Student Agency, doprava na zahraniční letiště, nebo parkování na letišti v Praze. Všechny uvedené služby platí za klienty Student Agency.

Během prvního čtvrtletí vedly prodejní žebříček zájezdy do destinací v následujících zemích:

• Stejně jako v loňském roce se nejvíce prodává Španělsko, Turecko a Řecko.

- na prodej Řecka má velký vliv nejen snížení cen, někdy až o 15%, ale také uklidnění situace kolem řecké krize.

• Zlepšil se také prodej Egypta, ale i přesto neodpovídají prodeje číslům před dvěma lety, tedy před začátkem egyptské revoluce. Cestovní kanceláře lákají klienty na historicky nejnižší ceny, kdy klient může v nabídce last minute odletět za méně než 8000 Kč, což je prakticky cena letenky.

• Milým překvapením je také prodej zájezdů do Tuniska, které zaznamenalo obrovský nárůst – a to ve výši 131% oproti loňskému roku .

• Velmi dobře se prodává také Bulharsko, které stále patří mezi cenově nejdostupnější letecké zájezdy.

Prodej eurovíkendů na květnové svátky

Letošní kalendář umožňuje strávit na začátku května dva prodloužené víkendy cestováním po evropských metropolích nebo krátkou dovolenou u moře či cestou do zaoceánských městských destinací typu New York. Prodeje pobytů na první květnové dny jsou nyní v největším rozmachu a dovolena.cz zaznamenává následující trendy:

Eurovíkendy

Letošní rok kopíruje trendy loňského roku. Mezi nejoblíbenější eurovíkendy patří pobyty

v Paříži, Římě a Istanbulu.

Aktuální cenová nabídka:

Paříž, letecky, 2 nocí, snídaně za 6 890 Kč

Řím, letecky, 2 noci, snídaně za 5 930 Kč

Istanbul, letecky, 3 noci, snídaně za 6 990 Kč

Krátká dovolená u blízkého moře

Ta se zejména loni začala stávat trendem v případě vytížených manažerů, kteří takto kombinují víkendové a sváteční dny a dopřejí si rychlý odpočinkový odskok do některé z přímořských destinací. Mezi klasické příklady patří Kanárské ostrovy, Egypt ale také Spojené Arabské Emiráty v kombinaci měst Abu Dhabi a Dubaje.

Aktuální nabídka:

Egypt, 4 dny, 5*, all inclusive, odlet z Vídně: 9 877 Kč

Kanárské ostrovy, 4 dny, 3*, all inclusive, odlet z Drážďan: 9 826 Kč

Abu Dhabi, 5 dní, 3*, polopenze, odlet z Prahy: 18 922 Kč

New York, 5 dní, 3*, snídaně, odlet z Prahy: 22 900 Kč

Kromě květnových svátečních dnů se naplno rozbíhá prodej dovolených na letní měsíce. Zde aktuálně nejvíce vede v prodeji:

Španělsko, 8 dní, 3*, all inclusive za 13 190 Kč

Turecko, 12 dní, 4*, all inclusive za 14 590 Kč

Řecko, 8 dní, 3*, all inclusive za 9 590 Kč

Egypt, 11 dní, 5*, all inclusive za 13 899 Kč

- uvedené ceny jsou pro odlety z Prahy v období od 1.7. - 31.8.2012

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3