INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Svetovy den chlebaSvětový den chleba oslaví 16. října již pátým rokem také Česká republika. Tento den je  svátkem nejen této základní potraviny, ale i všech pekařů. Společnost SPAR ČOS klade velký důraz na kvalitu chleba z vlastní produkce, který přímo v pekárnách na pobočkách INTERSPAR vyrábí ručně zkušení pekaři dle prověřených receptur. U příležitosti Světového dne chleba budou 16. října probíhat v prodejnách SPAR ČOS ochutnávky a chléb z vlastní výroby bude prodáván s dvacetiprocentní slevou.

„Kvalita pečiva, které vlastnoručně připravují pekaři na našich pobočkách, je pro nás velmi důležitá. Důraz klademe zejména na chléb, který zkušení pekaři připravují ručně v průběhu celého dne tak, aby byl vždy maximálně čerstvý,“ říká Miroslav Mikovec, manažer prodeje sortimentu pečiva. „Chceme proto pozvat zákazníky, aby u příležitosti Světového dne chleba navštívili naše prodejny a sami se při ochutnávkách přesvědčili o jeho kvalitách. V tento den také obdrží na chléb naší výroby dvacetiprocentní slevu,“ dodává  Miroslav Mikovec.

V prodejnách SPAR ČOS mohou zákazníci zakoupit okolo padesáti druhů chleba v závislosti na velikosti pobočky. Třicet druhů chleba pochází od prověřených českých dodavatelů, deset druhů chleba je vyráběno ručně v pekárnách v zázemí prodejen.

Chléb připravovaný v INTERSPARU začíná svou cestu pečlivým výběrem surovin. Mouka a ostatní suroviny se míchají dle jedinečných receptur společnosti SPAR ČOS, do chlebového těsta se přidává kvas, nikoli koncentrát. Připravené a vykynuté těsto zpracovávají pekaři ručně, což zaručuje jeho špičkovou kvalitu. Díky dodržování tradičních postupů vydrží chléb dlouho čerstvý a křupavý a splňuje definici čerstvého pečiva. Nejprodávanějšími chleby z vlastní produkce jsou SPAR chléb kmínový 500g, SPAR chléb bramborový 500g a SPAR chléb vícezrnný 500g.

V prodejnách INTERSPAR mohou zákazníci zakoupit následující druhy chleba vlastní výroby:

Chléb kmínový 500g, SPAR chléb multi 500g, Chléb dřevorubecký 500g, Chléb slunečnicový 500g, Chléb vícezrnný 500g, Chléb maďarský 500g, Chléb farmářský 600g, Chléb bramborový 500g, Chléb česnekový 500g a Chléb škvarkový 400g.

(tz)Svetovy den chleba

 

 

 

Více informací na:

www.interspar.cz

www.facebook.com/Interspar.cz Staňte se našimi fanoušky!

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3