INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Olomouc SPAR 1Dne 18. října se veřejnosti slavnostně otevírá v pořadí již 34. hypermarket INTERSPAR, tentokrát přímo v centru Olomouce v nákupním centru Galerie Šantovka. Nová prodejna není z hlediska velikosti a dispozice zcela typickým modelovýmmarketem. Nachází se ve třech podlažích na 4 400 m2, z nichž prodejní plocha tvoří 2 500 m2 a zbytek zabírá zázemí, zásobovací rampa, kanceláře. Jde      o první hypermarket INTERSPAR, který je kompletně nasvícen úsporným osvětlením LED, což činí jeho provoz méně energeticky náročným a tudíž ekologičtějším.

„Nový hypermarket INTERSPAR v Olomouci je další pobočkou otevřenou v rámci naší plánované expanze,“ říká Karl Bumberger, jednatel SPAR ČOS. „Nachází se v nákupním centru Galerie Šantovka ve společnosti dalších dvou set obchodů. Na prodejní ploše 2 500 m2 najdou zákazníci nabídku čítající přes 18 000 položek a platit mohou u čtrnácti pokladen, a to i bezkontaktně. Věřím, že zákazníci ocení snadnou dostupnost prodejny v centru města, kde je navíc k dispozici 1000 parkovacích míst,“ dodává Karl Bumberger.

Zákazníci mohou vybírat z více než 18 000 položek, které představují širokou nabídku čerstvého zboží zahrnující pečivo, mléčné produkty, sýry, uzeniny, maso, lahůdky, ovoce a zeleninu i velký výběr nepotravinářského zboží. V oddělení masa, uzenin a lahůdek jsou zákazníkům k dispozici obslužné pulty.

Oslavte otevření hypermarketu INTERSPAR a přijďte se podívat, jak vaří šéfkuchař

Otevření prodejny je podpořeno outdoorovou i tištěnou inzercí, instore komunikací a dalšími marketingovými aktivitami. Pro prvních sto zákazníků je připraven dárek a pro všechny nákupní taška zdarma a soutěžní loterie o nákup zdarma. V prvních třech dnech čekají dárky také na děti a rozdávat je bude oblíbený Dráček INGO. I v dalších dnech se mají zákazníci na co těšit. V neděli 20. října se mohou přijít podívat na cooking show pod taktovkou známého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Show proběhne ve 14.00 a v 16.00 hodin.

Hypermarket INTERSPAR Olomouc Šantovka:

Adresa: Polská 1, Olomouc 772 00

Otevírací doba: Po-Ne 7.30-21.00

Celková plocha:4 400 m2, z toho prodejní plocha: 2 500 m2

Celkový počet produktů v nabídce: více než 18 000

Počet zaměstnanců: 100

Počet pokladen: 14

Možnost bezkontaktního placení kartou: ano

Více informací na:

www.interspar.cz

www.facebook.com/Interspar.cz Staňte se našimi fanoušky!

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3