INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Mobilní operátor CENTROPOL, který začal poskytovat služby 9. září, otevírá jako první z virtuálních operátorů vlastní pobočky. V první fázi jich bude 11, především ve velkých městech jako jsou Hradec Králové, Pardubice, Jihlava nebo České Budějovice. Pobočky budou fungovat na partnerské bázi a budou zajišťovat základní zákaznický servis. Do budoucna CENTROPOL nevylučuje další rozšíření sítě poboček i do jiných měst.

„Vytvoření poboček je dalším krokem v budování skutečně plnohodnotného mobilního operátora. Chceme zákazníkům poskytovat komplexní služby a být jim co možná nejblíže. Naším záměrem je počet kontaktních míst neustále zvyšovat,“ řekl Lukáš Pokrupa, obchodní ředitel skupiny CENTROPOL, do které virtuální operátor CENTROPOL patří. Vedle již zmíněných měst otevírá CENTROPOL pobočky také v  Mladé Boleslavi, Děčíně, Kladně, Znojmě, Třebíči, Žďáru nad Sázavou a Kolíně.

Pobočky budou mimo mobilních služeb zajišťovat i obsluhu zákazníků sesterské CENTROPOL ENERGY. „Na jednom místě tak budou mít zákazníci možnost vyřídit i požadavky spojené s dodávkou zemního plynu a elektřiny,“ doplnil Lukáš Pokrupa.

Mobilní operátor CENTROPOL spustil své služby 9. září. „Současně se spuštěním robustní mediální kampaně jsme oslovili naše stávající zákazníky, kterým CENTROPOL ENERGY dodává energie. V  těchto dnech začínáme přímo oslovovat také ostatní domácnosti a podnikatele,“ uvedl Lukáš Pokrupa. Současně bude do rozvoje obchodních sítí zaměřených na přímý prodej mobilních služeb CENTROPOL investovat až 200 milionů korun. Cílem je oslovit především rodiny, kterým může CENTROPOL vedle mobilního volání, SMS a dat nabídnout také zajímavou kombinaci s dodávkami plynu a elektřiny.

Na rozdíl od většiny stávajících virtuálních operátorů nabízí CENTROPOL svým zákazníkům paušální tarify. V prvních třech měsících mají zákazníci CENTROPOLu možnost získat měsíční tarify za jednu korunu. Po vyčerpání volných minut mohou volat do všech ostatních sítí za 1,50 Kč. CENTROPOL také připravil speciální cenové balíčky C-Energie zvýhodňující volání a odběr zemního plynu a elektřiny od sesterské společnosti CENTROPOL ENERGY.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3