INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Da Nang z horyOd 3. do 6.dubna se koná v Hanoji veletrh turistiky VITM HANOI 2014 - Vietnam International Travel Mart, na kterém se představí 400 zahraničních i vietnamských cestovních kanceláří, hotelů a turistických resortů i středisek. Očekává se návštěva 50 000 návštěvníků z celého světa.

Vietnam se stal turistickou destinací tohoto milénia a naše cestovní kanceláře by jej měly co nejdříve zařadit do své celoroční nabídky. Bezpečí, všude usměvaví lidé, přes 1600 km bílých písčitých pláží, Jihočínské moře v severní části Vietnamu zelené a v jižní části tmavě modré, císařský palác v Hue, největší asijský zábavní park poblíž Danangu s lanovkou 24 km, ale pro naše turisty levné potraviny bez jakýchkoliv "éček" a konzervantů i chutná jídla si již pochvalují miliony zahraničních turistů, kteří dnešní Vietnam navštívili. Nástupní cena do taxíku v přepočtu 10,- Kč, kilometr jízdy také, čerstvá bagety 3,50 Kč, polévka Phó v restauraci 20,- Kč a biftek s hranolky i oblohou 80,-Kč, baliček žvýkaček 2,- Kč, točené pivo 15,- Kč, cigarety od 9,- (vietnamské) do 22,- Kč (Marlboro) za krabičku. Vlhkost vzduchu vyhovuje zejména astmatikům a kuřákům. Nepřekvapí vás ani česky nebo slovensky mluvící Vietnamci, kterých ve VSR žije přes dvě stě tisíc. Předsedou Společnosti Vietnamsko-českého přátelství ve VSR je Dr. Nguyen Minh Hong - náměstek ministra informatiky a spojů VSR. Vietnam je prostě země našich přátel, zdraví a úsměvů. Máme s Vietnamci mnoho společného, neboť nejoblíbenějším nápojem ve Vietnamu je pivo a nejpopulárnějším sportem kopaná. Proto v celém Vietnamu vzniklo i mnoho restauračních minipivovarů a jeden vietnamský televizní program je speciálně pouze fotbalový.

Pro zástupce cestovních agentur a kanceláří připravili organizátoři veletrhu poznávací program od 2. do 7.dubna. Všichni  budou 2.dubna přivítáni na hanojském letišti Noi Bai a odvezeni do hotelu. 3.dubna se zúčastní slavnostního zahájení veletrhu VITM HANOI 2014 i doprovodných akcí. 4.dubna navštíví město Ninh Binh s plážemi u moře, Bai Dinh Pagodu - velkou pagodu a Tran An Eco - moderní ekologický turistický komplex. 5.dubna je na programu návštěva mauzolea zakladatele Vietnamu Ho Či Minha, prezidentského paláce, sloupové pagody, ale také domu, ve kterém Ho Či Minh žil, muzea literatury i Thang Long Royal Citadel - hanojské královské pevnosti. Večer účastníci poznají světoznámé vodní loutkové divadlo. Dne 6.4. navštíví mořskou zátoku Halong Bay, která byla zařazena mezi sedm přírodních divů světa a je chráněnou památkou UNESCO. Na závěr se s nimi organizátoři veletrhu rozloučí  7.4. na letišti. Zástupci našich cestovních agentur a kanceláří se mohou nejpozději do 20.března přihlásit na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonicky na +84 4 913 366 202. Další informace najdou naše cestovní agentury i kanceláře na www.vitm.vn. Informace o současném Vietnamu najdete také na www.cvs-praha.cz.

Marcel Winter, předseda Česko-vietnamské společnosti

 

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3