INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Ioniq 5 FL ilustrativniČeští zákazníci si již nyní mohou u svých autorizovaných dealerů objednávat facelift ikonického modelu Hyundai IONIQ 5. Ten nově přináší osvěžený design, nové exteriérové laky, mnohá designová i funkční vylepšení v interiéru, ale především větší trakční akumulátor o kapacitě 84 kWh a také sportovní výbavu N Line, odvozenou od úspěšného vysokovýkonného provedení IONIQ 5 N.

Ceny inovovaného modelu IONIQ 5 startují na 1 119 990 Kč vč. DPH, zákazníci však mohou svůj vůz získat mnohem výhodněji. Stačí využít kombinaci využití výkupního bonusu a značkového financování Hyundai Finance, která znamená cenu standardního provedení 1 069 990 Kč vč. DPH.

Na ještě výhodnější ceny pak dosáhnou firmy a podnikatelé, kteří s využitím výkupního bonusu a dotační výzvy „Záruka Elektromobilita“ mohou IONIQ 5 pořídit již za 654 538 Kč bez DPH.

Základní provedení faceliftovaného modelu IONIQ 5 přijíždí s trakčním akumulátorem s kapacitou zvětšenou na 63 kWh a elektromotorem poskytujícím 170 koní výkonu a 350 Nm točivého momentu, pohonem zadních kol a dojezdem 440 km dle WLTP. U verze s dlouhým dojezdem rovněž došlo k navýšení využitelné kapacity akumulátoru, a to na 84 kWh. Je k dispozici buď s pohonem pouze zadních kol, výkonem 229 koní a dojezdem 570 km dle WLTP, nebo s pohonem všech kol, výkonem 325 koní, točivým momentem 605 Nm a dojezdem 546 km (495 km pro verzi N Line). Vylepšení se také dočkalo nabíjení – maximální nabíjecí výkon na ultrarychlých nabíjecích stanicích nyní dosahuje 260 kW (dříve 239 kW), což znamená prodloužení dojezdu až o 336 km během 15 minut.

Nové prvky výbavy a osvěžený design
IONIQ 5 s modernizací získal také možnost objednání matrixových full-LED předních světlometů, přepracovaný interaktivní volant, zadní stěrač, nejnovější infotainment ccNC včetně podpory dálkové (OTA) aktualizace řídících jednotek, funkci Digital Key 2 Premium pro startování a odemykání vozu chytrým telefonem či hodinkami, podporu Plug & Charge pro nabíjení na kompatibilních nabíjecích stojanech bez nutnosti autorizace a řadu dalších vylepšení včetně ovládání vyhřívání sedadel a volantu tlačítky na nové posuvné středové konzole s praktičtějším provedením bezdrátové nabíječky mobilních telefonů.

Kromě přepracovaného designu kol a nárazníků je nové je mimo jiné i provedení digitálních vnějších zpětných zrcátek i lišty v předním nárazníku s charakteristickým světelným podpisem modelu, který má navíc specifické provedení u sportovní verze N Line.

IONIQ 5 je k dispozici ve třech výbavových stupních – Smart (s možností příplatkového paketu Range obsahujícího mimo jiné tepelné čerpadlo), Style (s příplatkovým paketem Technology) a Style Premium. Sportovní N Line v nabídce figuruje ve verzích N Line Style (s příplatkovým paketem Technology) a N Line Style Premium.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Srpen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3