INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

7dni PeugeotNa třetí říjnový týden se prodejci značky Peugeot důkladně připravovali. V předstihu plánovali objednávky a skladové zásoby, aby během sedmi klíčových dnů – od 14. do 20. října - nabídli svým klientům co nejbohatší a nejatraktivnější výběr vozů.

Šanci výrazně zvýšit současné i budoucí prodeje si tak žádný z koncesionářů nenechá ujít. Stejně jsou na tom ale i zákazníci. I oni mají v akčním týdnu velkou šanci nakoupit nové vozy za mimořádné ceny. Mohou ale také využít příležitosti koupě, která už se zřejmě nebude nikdy opakovat.

„Pokud si chce klient pořídit sedmimístné SUV s dieselovým motorem, akce ‚7 dní Peugeot‘ je dost možná jedinou a poslední příležitostí na trhu. Navíc je z čeho vybírat, protože naši koncesionáři se patřičně předzásobili. Odcházející Peugeot 5008 se tak rozloučí ve velkém stylu. Jeho nástupce, u kterého jsme od října otevřeli objednávky, už stejně jako drtivá většina naší modelové řady naftový pohon nenabídne. Jedinými čistě osobními modely, které si diesel ponechají i budoucnu, jsou tak Peugeot 308 a 308 SW. Ty jsme do akce ‚7 dní Peugeot‘ také zařadili, takže klienti mohou vybírat jak ze skladových zásob, tak i zadávat objednávky do výroby,“ říká Filip Lapka, ředitel prodejů značky Peugeot v ČR.

Mimořádně atraktivní ceny dostanou během sedmi akčních dnů takřka všechny modely osobní řady Peugeot. Zejména se jedná o hatchback Peugeot 208 za 379 000 Kč či dlouhodobě neprodávanější model značky Peugeot v ČR, městské SUV 2008 s cenovkou od 478 000 Kč. Velkým lákadlem bude nepochybně i rodinné SUV Peugeot 5008. Prostorný sedmimístný model 5008 je se svými třemi zadními sedadly ISOFIX a s dieselovým motorem jednoznačně ojedinělým exemplářem v rámci celého trhu. Klienti mohou tento vůz v akci „7 dní Peugeot“ pořídit za bezkonkurenčních 709 000 Kč.

Za akční cenu lze koupit také hatchback Peugeot 308, a to od 529 000 Kč. Verze kombi má cenovku vyšší o 16 tisíc korun. Dynamický fastback Peugeot 408 se bude prodávat za 665 000 Kč a oblíbený Peugeot Rifter s homologací N1 za 533 000 Kč.

„Akční ceny jsme tentokrát doplnili i velmi výhodným financováním,“ říká Filip Lapka, a dodává: „Nabízíme 0% úrok či speciální úvěr ‚7 dní Peugeot‘, u kterého si klient může zvolit, jak dlouho bude splácet. Úrok je přitom 2,9 %.“

Souběžně a akcí „7 dní Peugeot“ proběhne i akce „7 dní Peugeot Professional“. Ta je určena firemním klientům, kteří mohou objednávat či vybírat z rozsáhlé skladové nabídky zahrnující lehké užitkové vozy Peugeot Boxer, Expert a Partner s kompletním servisem a prodlouženou zárukou na 4 roky. Ke čtyřem rokům bez starostí získají navíc i sadu zimních pneumatik zdarma. Vozy přitom mohou financovat úvěrem s nulovým navýšením.

Akční nabídky „7 dní Peugeot“ a „7 dní Peugeot Professional“ proběhnou od 14. do 20. října 2024 v celé koncesionářské síti Peugeot.

(tz)

Slovo ke dni

  • Úžasná tiskovka Grady

    Byl to mimořádný zážitek. Nakladatelský dům Grada uspořádal 11. září v Praze tiskovou konferenci, na níž představil, jaké zajímavé tituly do konce tohoto roku vydá. Na tom by nebylo nic neobvyklého. Vystupující aktéři včetně několika autorů byli rychlí, dynamičtí a časově úsporní. Přesto dokázali sdělit vše, co bylo v plánu. Za hodinu čistého času jsme se dověděli spousty informací nabitých emocemi, vtipem i zaujetím pro věc. Bylo to velmi poutavé divadlo, nikdo neusínal a všichni jsme hořeli zvědavostí. Co mne ještě zaujalo, bylo oblečení přítomných odbornic. Osobnosti, o nichž by si leckdo myslel, že jsou to introverti a knihomolové neznající nic víc než písmenka na papíru, byly oděny s šarmem, vkusem a nápaditostí. Takže to celé dění byla tak trochu i módní přehlídka. Což vůbec neškodilo. Ženskému osazenstvu Grady to totiž náramně...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Říjen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3