INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Vasmajetek_logo_final.aiZahajovací tiskovou konferencí v prostorách Malostranské besedy v Praze odstartoval svůj provoz unikátní internetový portál Vasmajetek.cz. Projekt se zaměřuje na centralizaci dražeb, aukcí a prodejů majetku státu, krajů, měst a obcí a exekučně zabaveného majetku. Zahájení jeho činnosti se za partnery projektu zúčastnili také Karel Janeček za Nadační fond proti korupci a Jana Jabůrková, tisková mluvčí Ministerstva pro místní rozvoj ČR. „V současné době neexistuje jednotné místo, kde by byly přehledně shromažďovány tyto typy prodejů majetku ze strany státu, krajů, měst a obcí. Přitom majetek, který stát ročně prodá, se pohybuje v částkách desítek miliard korun. Rádi bychom tyto mnohdy velmi výhodné nabídky zprostředkovali široké veřejnosti," vysvětlil ředitel projektu David Hlinka.

Právě velmi malé možnosti široké veřejnosti, ale také firem a investorů dozvědět se o konané dražbě, aukci či prodeji, byly prvním impulsem pro vznik tohoto projektu. Pro všechny jmenované jsou přitom tyto nabídky často příležitostí, jak o mnoho levněji pořídit požadovaný movitý i nemovitý majetek. Na portálu Vasmajetek.cz se jim tyto možnosti otevírají. V databázi jsou evidovány nejrůznější typy majetku od mobilních telefonů, vybavení pro domácnost i dílnu, jízdní kola, automobily až po nemovitosti v podobě bytů, domů a rozsáhlých pozemků.

Že se ale v případě tohoto portálu nejedná pouze o službu veřejnosti, dokládají slova Jiřího Skuhrovce, vývojáře tohoto portálu a také spoluzakladatele projektu zIndex: „Je za tím vlastně jednoduchá ekonomická aritmetika, kdy více zájemců o dražby přinese více peněz do státní pokladny. Zároveň věříme, že prodávaný majetek díky nám poputuje častěji do rukou občanů, a méně k překupníkům, kteří dosud jediní měli kapacity na sledování dění kolem dražeb."

Zakladatelé portálu tedy necílí pouze na veřejnost a na zájemce o koupi, ale rádi by navázali spolupráci se všemi, kteří chtějí tímto transparentním způsobem prodávat svůj majetek a ještě tím získat více peněz. David Hlinka i Jiří Skuhrovec proto doufají, že to nakonec budou obce, města a další, kdo je bude oslovovat se zájmem o spolupráci.

Od dnešního dne tedy naleznete tuto ojedinělou databázi dražeb, aukcí a prodejů na internetové adrese www.vasmajetek.cz. Na portálu je majetek rozdělen do tří sekcí – drobný majetek, automobily a nemovitosti. Celá databáze drobného majetku je k dispozici zdarma, přístup k nabídkám automobilů a nemovitostí je zpoplatněn ve dvou tarifech. Do konce listopadu je pro návštěvníky k dispozici bonusový kód, který je zobrazen na hlavní straně portálu a díky kterému může pro začátek uživatel vyhledávat ve všech sekcích zcela zdarma.

Portál také nabízí ojedinělou službu hlídače majetku, který uživateli automaticky zasílá nabídky jím vyfiltrovaného typu majetku do e-mailové schránky. Velkou výhodou je také možnost zcela zdarma vložit vlastní nabídku dražby, aukce nebo prodeje.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3