INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Otevřít si spořicí účet PRIMA, běžný účet EXPRESNÍ konto nebo získat PRESTO půjčku – sloučení úvěrů, nebylo nikdy snazší. UniCredit Bank představuje „UniCredit Shop.cz" - zcela novou platformu prvního bankovního e-shopu v České republice. Prostřednictvím e-shopu je možné získat uvedené tři produkty, a to, aniž by klienti museli navštívit fyzicky pobočku. Bezpečnost e-shopu je pro UniCredit Bank vždy na prvním místě, a proto celá platforma splňuje náročné bezpečnostní standardy. Novou službu ocení především lidé, kteří rádi využívají moderní technologie, ale také klienti se sníženou schopností pohybu.

UniCredit Shop.cz je součástí nové podoby internetových stránek banky, které se přibližují co nejvíce potřebám jednotlivých klientských segmentů. Novinkou nového webu je také sekce věnovaná vzdělávání veřejnosti v oblasti financí tzv. Bankovní akademie. Prostřednictvím interaktivních videí jsou zde vysvětlována finanční témata jako např. půjčování nebo zhodnocování peněz včetně hypotečních úvěrů.

Zpočátku bude možné zažádat o úspěšný spořicí účet PRIMA s garantovanou úrokovou sazbou 2,5 % p.a. do konce letošního roku. Druhým produktem je EXPRESNÍ konto, což je moderní běžný účet, který je při aktivním využívání bez měsíčního poplatku a do třetice sloučení úvěrů pomocí PRESTO Půjčky. PRESTO Půjčka nabízí výhodné slučování několik úvěrů například ze spotřebitelských úvěrů, kreditních karet či kontokorentů do jednoho, kdy klienti mohou ušetřit až 40% na úrokové sazbě.

„UniCredit Bank usilovně pracuje na tom, aby se co nejvíce přiblížila svým klientům a umožnila jim využívat služby naplno. Nový obchodní kanál představuje doplněk k neustále se rozšiřující síti kamenných poboček, ale také k interaktivnímu Smart Bankingu. Dnes můžeme říci, že neexistují časové ani prostorové bariéry, které by nutily klienty využívat našich služeb pouze v provozní době. UniCredit Bank pracuje od dnešního dne, díky virtuálnímu světu, nonstop. Naším cílem je poskytnout odpověď a aktivovat spořicí účet PRIMA a EXPRESNÍ konto za 1 hodinu a PRESTO půjčku – sloučení úvěrů do jednoho dne. A to vše v případě zaslání žádosti do 16:00 hod. v pracovní den. Pevně věřím, že se nám v brzké době podaří postupně rozšířit i počet takto nabízených produktů," uvedl Giovanni Guidi, ředitel osobního bankovnictví UniCredit Bank.

Podobně jako u internetového bankovnictví, tak také e-shop splňuje nejvyšší standardy v oblasti zabezpečení všech osobních údajů a dokladů. Veškeré informace jsou chráněny několikastupňovým systémem šifrování přes SSL certifikát, které odpovídají nejmodernějším trendům na poli elektronických transakcí. Bezpečnostní systém pravidelně monitoruje a vyhodnocuje podezřelé transakce , tak aby nedošlo ke zneužití služby nebo získání produktu jménem jiné osoby, než je skutečný žadatel.

Nové webové stránky si můžete vyzkoušet na www.unicreditbank.cz a nový e-shop na www.unicreditshop.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3