INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

bizhub C251i location picture EM2 4325 upKonica Minolta reaguje na stále rostoucí počty hackerských útoků a potřebu maximálního zabezpečení IT infrastruktury. Na trh uvedla modelovou řadu bizhub i-Series, jež poskytuje vyšší ochranu před potenciálními hrozbami a umožňuje bezpečnější přenos dat.

Nová řada se skládá z celkem 21 zařízení formátů A3 i A4 a pokrývá potřeby firem od malých společností do deseti zaměstnanců až po velké firmy s mnoha pobočkami.

„Tisková zařízení dávno nejsou pouhými tiskárnami. Jde o multifunkční stroje přechovávající množství firemních dat. V případě, že jsou dobře zabezpečeny, znemožní hackerům přístup do firemní sítě a k dokumentům, které obsahují citlivé informace, jako jsou obchodní smlouvy, finanční údaje nebo osobní údaje zaměstnanců,“ uvedl Petr Mihók, produktový manažer Konica Minolta Business Solutions Czech, a dodal: „Naše nová zařízení dokáží rozpoznat hackerské útoky tzv. hrubou silou či snahy o prolomení hesla a dalších přístupových dat. Pokud k takovému pokusu dojde, zařízení útok zablokuje a informuje správce IT.“

Útoky hrubou silou jsou jednou z nejčastějších hackerských metod. Jejich počet každoročně stoupá až o 160 procent a podle odborníků nadále poroste. Pole analýzy společnosti Quocirca, jež působí v oblasti nezávislého výzkumu v tiskárenském průmyslu, nemají téměř tři čtvrtiny firem s 250 až 1000 zaměstnanci důvěru v zabezpečení své tiskové infrastruktury. Stejný průzkum rovněž zjistil, že více než 60 % organizací skutečně zaznamenalo za posledních dvanáct měsíců ztrátu dat v důsledku nezabezpečených tiskových postupů. „Také proto jsme se rozhodli nabídnout řešení i zákazníkům, kteří si ještě nechtějí pořizovat nové stroje, ale rádi by zvýšili ochranu svých dat. Prvky vyššího zabezpečení i vylepšení uživatelského rozhraní charakteristické pro novou řadu i-Series lze tak dodat i do starších zařízení prostřednictvím aktualizací firmwaru,“ informoval P. Mihók.

Nová řada bizhub i-Series zahrnuje pět barevných a tři černobílá zařízení formátu A4 a sedm barevných a šest černobílých pro formát A3. Všechny modely kombinují zvýšenou bezpečnost, uživatelskou přívětivost a optimalizovaný výkon. Konica Minolta se současně podařilo zvýšit počty zásobníků papíru. Zařízení, která pracují s formátem A4, tak disponují maximální kapacitou až 2100 listů. V případě zařízení formátu A3 dosahuje kapacita až 6650 listů.

Konica Minolta zajišťuje v České republice tiskové služby více než 5500 firmám, jež v průměru obměňují svá zařízení každé čtyři roky. „Tento cyklus nám umožňuje pružně reagovat na trendy a vyvíjet nové funkce podle aktuálních požadavků našich zákazníků. Z pohledu bezpečnosti tak lze nyní očekávat, že v nebližších letech zvýší ochranu firemních dat v České republice desetitisíce nových zařízení řady i-Series. Největší zájem přitom předpokládáme o model formátu A3 C251i. Ten je vhodný pro malé a střední podniky, a kromě vysoké úrovně kybernetické ochrany disponuje rychlostí tisku až 25 stránek za minutu, intuitivním ovládáním nebo funkcí mobilního tisku,“ uzavřel P. Mihók.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Srpen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3