INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Lidé využívají internet k nákupům stále častěji. Potvrzují to nejen data obchodníků,  ale také statistiky společnosti Cetelem.  Počet transakcí   Virtuální    kartou,   která   je   určena  speciálně   pro   platby  na internetu,  se  v roce  2012  zvýšil  o  44  procent  ve  srovnání  s předešlým rokem.

Kromě samotného počtu transakcí roste už řadu let  za  sebou i jejich finanční objem, loni se v meziročním srovnání zvýšil o 23 procent.  Finanční  objem rostl na rozdíl od počtu transakcí pomaleji mimo jiné vzhledem k umožnění drobných mikroplateb  v polovině  loňského   roku.  Lidé  čím dál  více  platí  na  internetu Virtuální  kartou i drobné zboží. Průměrná výše transakce klesla loni  na zhruba
1330 korun oproti 1550 korunám v roce 2011.

Lidé využívají k nákupům i zahraniční e-shopy

Ze statistik společnosti Cetelem  také vyplývá, že lidé  čím dál více nakupují nejen u   českých  internetových   prodejců,   ale    i   v zahraničních  e-shopech.   Platby provedené u zahraničních prodejců tvoří 40 procent z celkového  počtu transakcí a  stejný  podíl  zaujímají  i  co  se  týče finančního objemu.  I  v zahraničních  e- shopech lidé nakupují čím dál více i drobné zboží.

Důvodem zvyšujícího se zájmu klientů Cetelemu o nákupy u zahraničních internetových prodejců může být mimo jiné skutečnost, že platby v zahraničních obchodech    prostřednictvím     Virtuální     karty    jsou    přepočítávány     jedním z nejvýhodnějších kurzů na trhu kreditních karet. Společnost Cetelem  přebírá výhodný  kurz  od  společnosti  MasterCard  a  neúčtuje si  žádnou  přirážku  při převodu z cizí měny na domácí.

Virtuální karta Cetelem


Virtuální  karta Cetelem  je vydávána ke stávajícím kartám Cetelem  a jedná se pouze  o kombinaci  několika  čísel.  Pro každou platbu na internetu pak  její  držitel  získá  vždy jedinečné platební údaje s omezenou  platností. Virtuální  karta tak zaručuje  maximální zabezpečení   při   nákupech     přes   internet.   Nezávislými   odborníky   je   dlouhodobě hodnocena jako nejbezpečnější nástroj k úhradě plateb na internetu.

Za provedené nákupy s Virtuální  kartou lze získat jako odměnu až 150 Kč měsíčně, tedy až 1800 Kč ročně.  Na všechny nákupy se přitom  vztahuje  55denní bezúročné  období. Virtuální  kartu lze používat i v nejrozšířenějších  platebních systémech jako je  PayPal, Amazon Payments a řada dalších.

Společnost CETELEM ČR, a.s. je silnou a stabilní společností s významným postavením na českém finančním  trhu,  řadící  se  mezi  nejvýznamnější  nebankovní  poskytovatele  úvěrových  produktů a služeb.  V loňském  roce  společnost   oslavila  již  šestnáct  let úspěšného  působení  na českém  trhu spotřebitelských úvěrů. V průběhu své historie se stala inovátorem a průkopníkem v mnoha oblastech, především v oblasti internetu. Cetelem byl založen v říjnu 1996 a svou obchodní aktivitu zahájil o rok později  v červnu. Mezi  základní  principy  společnosti  patří  již  od počátku  jejího  působení  zásady zodpovědného úvěrování.  Cetelem je držitelem  licence platební instituce vydávané Českou národní bankou.  Licence  je potvrzením  toho,  že  společnost   splňuje  přísné  regulatorní  nároky  obdobné požadavkům kladeným na banky a zároveň důkazem důvěryhodnosti a stability společnosti na českém finančním   trhu.  Společnost   nabízí   vysoce   konkurenceschopné  portfolio   produktů,  založené  na zodpovědném  a  individuálním  přístupu  ke klientovi.  Prostřednictvím  sítě svých  poboček  a  sítě obchodních  partnerů nabízí  klientům:  klasické  spotřebitelské  úvěry, poskytované v místech  prodeje zboží  a služeb,  osobní půjčky, kreditní karty, produkty určené k financování motorových vozidel a některé typy pojištění.

Cetelem je stoprocentní dceřinou společností francouzské  banky BNP Paribas Personal Finance, která nabízí spotřebitelské úvěry již od roku 1953 (do roku 2008 pod značkou Cetelem). Za více než 58 let své činnosti postupně  rozšířila pole svého působení do více než třech desítek zemí světa na čtyřech kontinentech. BNP Paribas Personal Finance je součástí mezinárodní finanční  skupiny  BNP Paribas, která je jednou ze šesti nejsilnějších bank na světě a jedničkou v Eurozóně, co se objemu vkladů týče.

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3