INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Společnost VMware byla v oblasti výpočetních řešenívyhodnocena jako jedna z padesáti nejrevolučnějších firem pro rok 2013 a zařazena na seznam nejinovativnějších technologických firem na světě, který každoročně zveřejňuje renomované MIT Technology Review. Výsledný seznam sestavují jeho editoři z firem, které v uplynulém roce představily originální avýznamnou technologii, jež se ve větším rozsahu uplatní na trhu a zřetelně ovlivní konkurenci.

„Jsme velice pyšní, že společnost MIT Technology Review zařadila VMware mezi přední inovátory,“ řekl Martin Casado, hlavní architekt divize sítí ve společnosti VMware. „Naším cílem je dosáhnout stoprocentní automatizace sítí v datových centrech, což vyžaduje přístup plně založený na softwaru. Oddělením sítě od základního fyzického hardwaru promění virtualizace sítí provozní a ekonomické modely networkingu. První uživatelé této technologie zaznamenali dramatické zrychlení provozu a obsluhy zákazníků spolu s výrazným snížením nákladů.“

 

Správa sítí a síťových služeb podporujících cloudovou architekturu je složitá, časově náročná a pro dosažení plné mobility aplikací napříč cloudy značně limitující. VMware stojí v čele virtualizace sítí, která umožňuje dynamicky vytvářet infrastrukturu a služby kompletně oddělených virtuálních sítí nezávislých na fyzickém hardware. Mnoho vedoucích firem v oboru, jako jsou společnosti AT&T, DreamHost, eBay, Fidelity Investments, NTT a Rackspace využívají platformu pro virtualizaci sítí (NVP) Nicira od společnosti VMware, aby urychlili doručování služeb z týdnů na minuty a dramaticky snížili jeho složitost a náklady. VMware převzal společnost Nicira v červenci 2012.

 

Jason Pontin, vydavatel a šéfredaktor časopisu MIT Technology Review, uvedl: „Technologie se mění neuvěřitelnou rychlostí. Toto vydání oceňuje firmy, které se drží v čele technologického pokroku a přichází s revolučními inovacemi schopnými pokořit konkurenci, transformovat obor a změnit naše životy.“

 

Kompletní seznam vyznamenaných firem lze nalézt on-line na technologyreview.com a od 5. března 2013 v časopise MIT Technology Review na vybraných novinových stáncích po celém světě.

 

O MIT Technology Review

MIT Technology Review přináší informace o technologiích, které hýbou světem. Nezávislá mediální společnost vlastněná univerzitou Massachusetts Institute of Technology (MIT) vydává publikace, které čtou miliony technologických lídrů a inovátorů z celého světa, v šesti jazykových mutacích a na celé řadě platforem. Společnost vydává nejrespektovanější technologický časopis MIT Technology Review, newslettery, analýzy, názorové články a pravidelné zprávy Business Reports, které popisují vliv technologií na jednotlivé obory. Zároveň pořádá veřejné akce, jako je každoroční konference EmTech MIT, mezinárodní EmTech konference, summity a salóny. Komunitní organizace MIT Enterprise Forum pořádá ročně přes čtyři sta akcí po celém světě.

 

O VMware
Společnost VMware je lídrem v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, které umožňují firmám všech velikostí dosahovat lepších výsledků v podnikání v éře cloudu. Zákazníci se na společnost VMware spoléhají při revoluční změně způsobu jak budovat, dodávat a používat informační technologie tak, aby přesně odrážely jejich potřeby. S tržbami ve výši 4,61 miliard USD v roce 2012 má VMware více než 480 tisíc zákazníků a 55 tisíc partnerů. Společnost sídlí v Silicon Valley a disponuje pobočkami po celém světě. Další informace najdete na www.vmware.com/cz.

 (tz)

 

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3