INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Mio Technology, světový výrobce mobilních navigačních zařízení, představuje novou řadu cyklo navigací Mio Cyclo s modely Mio Cyclo 300 a Mio Cyclo 305. Tyto modely s barevným displejem a plnohodnotnými mapami nabízí navigační zařízení pro rekreační i závodní cyklisty, kteří se chtějí orientovat v terénu a volit trasy dle aktuální nálady nebo potřeby tréninku.

Řada Mio Cyclo pomůže cyklistům dojet snadno z bodu A do bodu B nebo je povede po preferovaných trasách. Pokud se ale rozhodnou použít funkci Překvapit (Surprise Me), navigace pro ně navrhne tři varianty okruhů podle zadaného času nebo vzdálenosti bez ohledu na to, kde právě jsou. Je to ideální a snadné řešení pro každého, kdo už zná všechny cesty v okolí a chce se nechat překvapit, nebo kdo chce v neznámém prostředí ujet stanovenou vzdálenost a čas. Trasy se totiž pokaždé generují náhodně.

„Cyklistika je stále oblíbenější a čím dál více lidí se začíná věnovat cyklistice na rekreační úrovni. O víkendech vyrážejí na kolech za přírodou rodiny s dětmi a roste zájem také o cykloturistické výlety. Všichni tak jistě ocení snadnost použití zařízení Mio Cyclo, které je spolehlivě povedou na jejich cestách, takže si budou moci v klidu užívat okolní krásy,“ řekl Tomáš Kudweis, obchodní a marketingový manažer společnosti Mio Czech Republic, a zároveň zdůrazňuje vhodnost zařízení i pro vrcholové sportovce: „Robustní vodotěsný model Mio Cyclo 305 je určen i pro profesionální sledování výkonnosti každého cyklisty, jelikož je vybaven senzory pro měřením srdečního tepu, kadence šlapání a rychlosti otáčení kola. V kombinaci s informacemi o cyklistovi a uložených předchozích trénincích se jedná zařízení, které je připraveno zajistit osobní trénink na vrcholové úrovni.“

V zařízení jsou nainstalované mapy Open Street Map a TeleAtlas. Mio Cyclo nabízí také režim automobilové navigace, se kterým se každý spolehlivě dopraví na start vybrané cyklostezky nebo do jejího nejbližšího výchozího bodu.

Díky velkému 3" antireflexnímu dotykovému displeji lze získat rychle a přehledně potřebné informace pro rekreační jízdu, horskou cyklistiku i silniční závody. Nárazuvzdorné a vodotěsné pouzdro (IPX7) chrání Mio Cyclo proti všem výkyvům počasí.

Mio Cyclo měří čas, rychlost, vzdálenost, výšku, spotřebu kalorií a další parametry. Tyto údaje a informace o trase lze použít v programu Mio Share nejen pro zaznamenávání cest a tréninkových plánů, ale také pro jejich sdílení s ostatními.

Zařízení Mio Cyclo 305 je vybaveno stejnými užitečnými funkcemi, jako Mio Cyclo 300, ale má navíc ANT+ přijímač, umožňující bezdrátové připojení monitoru srdečního tepu a senzoru tempa šlapání/otáčení kola, pro splnění všech podmínek tréninkového plánu, který si zákazníci vytyčí.

Přednosti zařízení Mio Cyclo 300 a Mio Cyclo 305:

·Navigační zařízení pro cyklistiku s podrobným popisem tras pro rekreaci i sport

·Nainstalované kompletní cyklistické i silniční mapy vašeho regionu

·Funkce Surprise Me vytváří zajímavé cyklistické trasy dle vzdálenosti a času, výběr ze 3 tras

·Robustní vodotěsné pouzdro (IPX7) – odolný proti povětrnostním podmínkám

·Jasný velký 3" dotykový displej, čitelný i na slunečním světle

·Snadné použití – velká ovládací tlačítka na displeji a jednoduchá struktura menu

·Seznam míst souvisejících s cyklistikou (prodejny kol, stanice první pomoci, hostince a restaurace)

·Snadné sdílení zkušeností a zajímavých cest pomocí programu Mio Share

·Měření rychlosti, času, vzdálenosti, stoupání, výšky a výpočet spotřebovaných kalorií

Zvláštní funkce Mio Cyclo 305:

·ANT+ senzor (bezdrátový přenos údajů)

·Monitor srdečního tepu, Monitor tempa šlapání a otáčení kola

Doporučená maloobchodní cena a dostupnost

Mio Cyclo 300 a Mio Cyclo 305 se začnou prodávat v dubnu 2012 za tyto doporučené maloobchodní ceny:

·Mio Cyclo 300 s regionálními mapami CZ & SK – 7 799 Kč

·Mio Cyclo 300 se západoevropskými mapami – 8 999 Kč

·Mio Cyclo 305 se západoevropskými mapami – 10 290 Kč

Chcete-li získat další informace o službách, produktech a maloobchodních cenách, navštivte, prosím, www.mio.com/cz nebo kontaktujte vašeho regionálního zástupce Mio.

O společnosti Mio

Společnost Mio Technology vyvíjí a prodává produkty, které svým uživatelům umožňují využít poslední novinky v mobilních službách. Společnost byla založena v květnu 2002 a nyní působí na Tchaj-wanu, v Číně, Evropě, Severní Americe, Austrálii, Japonsku a Jižní Koreji. Mio Technology celosvětově zaměstnává více jak 1700 lidí a své produkty prodává ve více jak 58 zemích. Mio Technology je momentálně jedničkou na trhu s GPS
v regionu střední a východní Evropy*. Celosvětově obsazuje třetí příčku. 

Mio předpovídá, že mobilní život a mobilní obchod bude v budoucnu základem každodenního života. Produkty, zahrnující autonavigace, osobní navigace a navigační PDA systémy, byly vyvinuty se zaměřením na potřeby zákazníků. Slogan značky Mio, „Explore More“, tedy „Objevte více“, vychází ze snahy zlepšit cesty, kterými lidé vnímají svět, a dát uživatelům vědět, že ho mohou objevovat jednoduše a svobodně. 

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3