INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

 

ilustracni-foto-PREMIER copyNavzdory nejdelší recesi české ekonomiky tuzemské firmy nezapomněly na investici do kvalitního podnikového softwaru a výhody z toho plynoucí. Vyplývá to alespoň z údajů společnosti PREMIER system, dodavatele stejnojmenného ERP systému.Od počátku roku se společností spojilo síly již 150 nových firem bez rozdílů velikosti a oboru podnikání. Celkově portfolio zákazníků PREMIER system narostlo na 3700 firem i živnostníků. S více než 15 000 prodanými licencemi se tak společnost řadí mezi 5 nejoblíbenějších dodavatelů podnikového softwaru v Česku.

Podle vyjádření zástupců PREMIER system za tím stojí 15 let intenzivního vývoje a ladění vlastností vlastního ERP systému a schopnost nabídnout vhodné řešení jakémukoliv subjektu od jednotlivce, malé a střední firmy přes významné korporace s rozsáhlou pobočkovou sítí, až po úřady státní správy.

 „Těší nás, že stále více zákazníků získáváme také na základě doporučení stávajících spokojených klientů. Už nyní pro ně v souladu s naší filozofií neustálé evoluce připravujeme novou verzi PREMIER system s desítkami drobných i významných vylepšení a novinek, které jim dále usnadní a zpříjemní práci,“ prozradil další kroky Jiří Sonek, obchodní ředitel PREMIER system (http://www.premier.cz/cs/index.asp).

Pokud se podnikatelé chtějí dozvědět více o nejpodstatnějších výhodách PREMIER system, kvůli kterým si společnost klienti vybírají, je možné sledovat „seriál“ o nových firmách na http://premier.cz/cs/serial_konkurencni_vyhody.asp, doporučuje Jiří Sonek.

 

Mezi nejvýznamnější nové uživatele PREMIER system se v roce 2013 například zařadili:

 

•                     BRAMKO Semice – jeden z největších pěstitelů a prodejců ovoce a zeleniny

•                     Teplotechna a.s. – významný výrobce a dodavatel průmyslových pecí s působností po celé střední Evropě

•                     Fincare spol. s r.o., poskytovatel služeb v oblasti účetnictví, daňového poradenství a personální a mzdové agendy

•                     SVÚM a.s. – ústav pro výzkum a vývoj kovů, plastů, kompozitních materiálů a zkoušení jejich vlastností v akreditovaných laboratořích

•                     SKR stav spol. s r.o. – významná stavební společnost

•                     ADUMA spol. s r.o. – poskytovatel účetních a daňových služeb, správce nemovitostí

•                     FORLIVE Shop a.s. – internetový eshop

•                     BLUM Průmyslová elektronika spol. s r.o. – výrobce elektrotechnických součástek a modulů

 

PREMIER system je ale oblíben i mezi menšími a středně velkými firmami. K uživatelům PREMIER system v této oblasti letos přibyly například společnosti:

 

•                     Hauser CZ, spol. s r.o. – výrobce průmyslových dopravníků

•                     TIREX TYRE GROUP a.s. – velkoobchodní dodavatel pneumatik

•                     VIN-TRANS, spol. s r.o. – vnitrostátní i mezinárodní dopravce 

•                     RME - spoj, spol. s r.o. – výrobce dílů pro automobilový průmysl

•                     PANEP s.r.o. – výrobce a distributor zdravotnického materiálu

•                     OK květiny, spol. s r.o. – velkoobchodní i maloobchodní prodejce květin

 

a mnoho dalších.

 

O společnosti PREMIER system

Společnost PREMIER system a.s. vznikla v roce 1998 jako ryze česká firma s vlastním know-how. Nyní je předním producentem informačních a ekonomických systémů na tuzemském trhu. Nosným programem společnosti je výroba a distribuce vlastního stejnojmenného ekonomického informačního softwaru PREMIER system pro řízení podniků a firem. Produktovou nabídku doplňují nástavbové moduly a specializovaná řešení pro firemní procesy v téměř jakémkoliv oboru. Po dobu 14leté působnosti na trhu ČR a SR si společnost PREMIER system a.s. vypracovala přední pozici mezi poskytovateli informačních a ekonomických systémů pro menší a střední společnosti.

Tradice a úspěch firmy je založen především na výrobě kvalitních produktů s originálním prostředím a ovládáním, na flexibilitě firmy při řešení individuálních požadavků svých zákazníků, vysoké odborné kvalifikaci zaměstnanců. Stejně tak poskytování komplexních služeb, jejich kvalita a rychlá dostupnost směřuje k hlavnímu cíli společnosti, a tou je maximální spokojenost zákazníků a osobní přístup ke klientovi. Především spokojenost našich klientů a jejich doporučování je hlavním elementem dynamického růstu společnosti a jejího portfolia klientů, které činí více než 3 500 subjektů (více než 12 tis. licencí). Naše dlouhodobé cíle jsou založeny poskytování našich produktů a služeb co nejširšímu spektru zákazníků v kategorii menších a středních společností. Budování dlouhodobého a oboustranně seriózního partnerství je další z hlavních cílů společnosti.

Více informací naleznete na www.premier.cz

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3