INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Aastra, globální poskytovatel řešení podnikových komunikací a vedoucí dodavatel na českém trhu v posledních 2 letech*, představuje novou verzi komunikačního systému Aastra 400. Mezi výhody verze 3.0 patří rychlost, zejména mnohem rychlejší instalace a ovládání. Vyšší důraz na jednoduchost umožňuje nyní SMB firmám vytěžit maximum z dostupných funkcí pro lepší komunikaci s kolegy a zákazníky.

Aastra 400 byla vyvinuta pro malé a středně velké (SMB) podniky za účelem lepší interní komunikace, interakce se zákazníky, úspory nákladů a rychlejší reakce pracovníků, ať již jsou na pracovišti nebo mimo něj. Klíčovou předností produktu jsou UCC aplikace, které pomáhají podnikům po celém světě zvyšovat produktivitu.

Firmy ze segmentu SMB mají dnes komplexní požadavky na zajištění pokročilé komunikace. Kombinací pokročilých funkcí a snadného intuitivního využívání dosahuje Aastra 400 ideální rovnováhy.

Rychlejší a jednodušší nasazení

Verze 3.0 komunikačního systému Aastra 400 přichází s jednodušším procesem nasazení. Například k jednomu komunikačnímu serveru může být přiřazeno najednou až 50 pracovníků. Díky zkrácení implementační doby je Aastra 400 nákladově efektivnější, což je důležitý faktor jak pro prodejní partnery, tak pro majitele firem.

Aastra vytvořila speciální samoobslužný portál, který usnadňuje pracovníkům konfiguraci telefonů tak, aby vyhovovala jejich specifickým požadavkům a nepotřebovali přitom asistenci IT oddělení. Protože SMB podniky mají často limitované IT zdroje a různí lidé uvnitř organizace mají rozdílné potřeby, doplnila Aastra uživatelsky jednoduchý webový portál umožňující zaměstnancům spravovat nastavení svých telefonních zařízení vlastními silami – typicky změnu hlasové zprávy, nastavení přítomnosti či přesměrování hovorů.

S cílem zvýšení produktivity SMB firem představila Aastra nové funkce, které volajícímu automaticky poskytnou užitečné informace v souvislosti s nedostupností konkrétní osoby. Hlasové záznamy mohou být nyní propojeny s kalendářem Microsoft Outlook. Pokud se volající pokouší zastihnout zaměstnance, který je v dané době na schůzce, hlasová zpráva jej automaticky upozorní na čas, kdy jednání skončí a kdy bude dotyčný opět dostupný. Podobně může být volající automaticky informován o pozici ve frontě hovorů.

Díky schopnostem síťování v prostředí distribuovaných kanceláří byla nejnovější verze Aastra 400 doplněna o funkci duálního přihlášení v podobě jednoduché, zálohovací funkcionality pro SIP telefony Aastra 6700i. V případě, že dojde k výpadku sítě, lze v rámci stejné sítě využít jakéhokoliv jiného serveru Aastra 400 k záložnímu přihlášení SIP telefonů Aastra 6700i. Díky tomu mohou zákazníci i v případě jakéhokoliv výpadku nadále využívat svá komunikační řešení.

„Chceme nabídnout standard, který SMB firmám zajistí vynikající kvalitu a hmatatelné výhody. Již několik let po sobě jsme uznáváni jako evropský dodavatel podnikových komunikací číslo jedna pro SMB zákazníky*,“ řekl Frederic Boone, manažer společnosti Aastra pro střední a jihovýchodní Evropu. „Podnikové komunikace jsou v centru všeho, co ve společnosti Aastra děláme. Nadále se budeme koncentrovat na pomoc SMB firmám a jejich zájem komunikovat a spolupracovat tím nejefektivnějším způsobem.“

Systém Aastra 400 získal od analytické agenturyCurrent Analysis ocenění čtyř hvězdiček, což představuje nejvyšší ohodnocení doposud dosažené v této kategorii. V nezávislé produktové zprávě popisuje Current Analysis řadu komunikačních systémů Aastra 400 pro SMB podniky jako “…hrozbu pro konkurenční dodavatele SMB komunikačních platforem.“ Pro informace či stažení dat ze zprávy analytické agenturyCurrent Analysis o Aastra 400 navštivte: http://intecom.aastraintecom.com/current-analysis/aastra-400/index.php. Více informací o Aastra 400 naleznete na: http://www.aastra.cz/aastra-400.htm.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3