INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

V Kodani byl slavnostně zahájen zkušební provoz nové internetové sociální komunity pro obchodování seriózních investorů na stránce TradingFloor.com. Nový portál umožňuje traderům po celém světě sdílet své obchody s kolegy, a tím udělat z tradingu sociální zkušenost i zážitek.

Zakladatelé a ředitelé Saxo Bank, Kim Fournais a Lars Seier Christensen, ve společném prohlášení uvádí:

„Chceme osvobodit síly traderů na celé zeměkouli na bázi peer-to-peer tím, že jim umožníme, aby se propojili online se zkušenými a podobně uvažujícími investory, kteří jsou již unaveni přístupem prodejců z tradičních bank.“

Na naší nové stránce umístěné na beta.tradingfloor.com mohou investoři sdílet své obchody v komunitě, kde jsou výkonová data ověřovaná, takže si tradeři mohou být jisti výkonem lidí, které se rozhodnou následovat či napodobovat. Saxo Bank, specialista na internetové obchodování se sídlem v Dánsku, je prvním velkým hráčem finančního světa, který online tradingu rozličných tříd investičních nástrojů dodal dimenzi sociálních sítí.

Kim Fournais a Lars Seier Christensen věří, že tento krok může změnit celý svět tradingu:

„Poté, co jsme v roce 1998 přinesli revoluci v podobě online tradingu, chceme nyní demokratizovat přístup k obchodování a portfolio managementu tím, že otevřeme dveře jinak uzavřeného světa tradingu. Teď již umožňujeme investorům, aby otevřeně sdíleli své obchody, komunikovali spolu, psali komentáře a popisovali strategie, diskutovali o nápadech, vzájemně se následovali a napodobovali. Věříme, že toto může v budoucnosti radikálně změnit přístup investorů k obchodování měn, CFD, opcí, futures, dluhopisů a akcií a udělat z tradingu sociální zkušenost i zážitek.

Na nové stránce TradingFloor.com můžete vidět, co dělají nejlepší tradeři se svými vlastními penězi v jakékoli třídě aktiv. Zcela úmyslně zveřejňujeme pouze informace skutečných obchodníků s reálnými účty, kteří obchodují s vlastními penězi, abychom tak vytvářeli sociální tradingovou komunitu seriózních investorů,“ dodali Kim Fournais a Lars Seier Christensen.

Na nové stránce TradingFloor.com najdete také celé spektrum cenných informací pro tradery, například novinky z trhů a názory na ně, data, komentáře a investiční tipy analytických týmů Saxo Bank a VIP autorů. Obchodní data v reálném čase odhalí aktuální náladu na trhu. Oceněný korespondent ITV News, Brit Angus Walker, posílil tým Saxo Bank a bude, společně s bývalým spolupracovníkem Bloombergu a BBC World Owenem Thomasem, hlavní tváří televizního kanálu portálu přizpůsobeném požadavkům traderů. Oba budou přinášet zprávy z obchodního parketu Saxo Bank.

Doporučené odkazy na videa

Interview s ředitelem a zakladatelem Kimem Fournaisem a dalšími:

http://video.saxobank.com/secret/9207676/eaad2f662035e0b6a2baf9748d90488e

Jak se připravovala Beta.TradingFloor.com:

http://video.saxobank.com/secret/9207677/920a1180efe25bf9d912d88cd5c3a60c

(tz)



Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3