INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Společnost Huawei, přední světový dodavatel řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT) a koncových zařízení, uvede od března 2014 na český trh nového zástupce nižší střední třídy HuaweiAscendY530. Nový model, který byl oficiálně poprvépředstaven v lednu na veletrhu spotřební elektroniky CES 2014 v Las Vegas, nabídne opět bezkonkurenční poměr ceny a výkonu.

Ascend Y530 disponuje 4,5palcovým FWVGA IPS LCDdisplejem a díky zaobleným hranám padne skvěle do ruky a ideálně se ovládá. Telefon využívá operační systém Android 4.3 Jelly Bean, je vybaven 5megapixelovým zadním fotoaparátem s autofokusem a o svižný chod systému se stará dvoujádrový procesorSnapdragon 200 s taktem 1,2 GHz. Jak je již u chytrých telefonů Huawei zvykem, nabídne i model Ascend Y530 nižší spotřebu energie a delší výdrž baterie oproti telefonům konkurenčních výrobců ve své třídě.

Hlavním ovládacím prvkem telefonu je dotykový FWVGA IPS displej s úhlopříčkou 4,5" s rozlišením 480 x 854 pixelůazobrazením 16 milionů barev. Uživatelům je k dispozici 512 MB operační paměti RAM a vnitřní paměť o velikosti 4 GB eMMC, kterou je možné pomocí microSD paměťových karet rozšířit až do 32 GB. Zařízení využívá operační systém Android ve verzi 4.3 Jelly Bean, který je doplněn o již zavedené uživatelské rozhraní Huawei Emotion UI, které uživatelům nejen zjednodušuje ovládání systému, ale také nabízí větší míru personalizace.

Ve výbavě nového Ascendu Y530 nechybí pětimegapixelový zadní fotoaparát s LED bleskem a automatickým ostřením, který umožňuje natáčet videa v 720p HDkvalitě a nechybí samozřejmě ani přední kamera 0,3 MPx pro videohovory a pořizování oblíbených „selfie“ fotografií. Samozřejmostí je podpora 3G a rychlých datových přenosů HSDPA (s podporou rychlosti stahování až do 21Mbps a nahrávání do 5.76Mbps), dále Wi-Fi, 3,5mm audio konektor pro audio přenos, microUSB konektor pro data a nabíjení, BlueTooth ve verzi 4.0, GPS a FM rádio. O výdrž telefonu se stará 1750mAh baterie s proprietární technologií úspory energie vyvinutou Huawei. Rozměry telefonu činí 132,5 x 67 x 9,3 mm a hmotnost dosahuje 145 gramů.

HUAWEI Ascend Y530 bude na českém trhu dostupný od března letošního roku u všech velkých online prodejců a ve volné distribuci, a to v klasickém černém nebo v bílém provedení za doporučenou cenu 3.590,- Kč vč. DPH.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3