INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Faktické zrušení tarifů s a bez závazku a měsíční paušály za 1,- Kč – to jsou největší změny v nových cenících, se kterými v únoru přichází virtuální mobilní operátor CENTROPOL. Ten od 1. února snížil ceny všech tarifů bez závazku na úroveň těch výhodnějších, tedy se závazkem. Navíc snížil měsíční paušál u Tarifu C energie na jednu korunu. Na ten nyní dosáhnou všichni zákazníci, tedy nejen ti, kteří odebírají energie od sesterské firmy CENTROPOL ENERGY. U dalších tarifů pak CENTROPOL přidal SMS zdarma.  

„Po nejnovějším zvýhodnění našich tarifů se již lidem jednoznačně nevyplatí kupovat předplacené karty. V případě, že využijí některý náš nový tarif, mohou volat za nižší ceny  s minimálním měsíčním paušálem. Navíc se nemusí starat o to, kde si nabijí své kredity,“ řekl Lukáš Pokrupa, obchodní ředitel skupiny CENTROPOL, do které virtuální mobilní operátor CENTROPOL patří.

Jednoznačně nejvýhodnějším tarifem z nabídky CENTROPOLu je Tarif C energie, který nyní bude bez závazku a s měsíčním paušálem za 1,- Kč. Minuta hovoru i odeslání SMS do všech sítí v Česku pak přijde pouze na 1,50,- Kč. „Tento tarif nyní může získat kdokoliv. Není tedy již určen pouze pro zákazníky, kteří od sesterské CENTROPOL ENERGY odebírají elektřinu nebo plyn,“ dodal marketingový manažer skupiny CENTROPOL Boris Rajdl.

Další úpravy výhodnějších podmínek se týkají tarifu Trochu, kde CENTROPOL k tarifu přidává 20 SMS zdarma na celkem 50. Další volné SMS na celkový počet 30 získávají také majitelé tarifu Více. „Nově mohou také držitelé datových tarifů Chci data volat za 3 koruny na minutu a odesílat SMS do všech sítí v ČR za 2 koruny. Pro naše zákazníky pak připravujeme i další výhody,“ doplnil Boris Rajdl. .

CENTROPOL má v současné době vysoko přes 10.000 zákazníků. Růst přitom zaznamenal především v posledních týdnech. „Očekáváme, že po ohlášených změnách dojde k dalšímu nárůstu počtu zákazníků,“ doplnil Lukáš Pokrupa. Mobilní operátor CENTROPOL vstoupil na trh 9. září 2013. Jako plnohodnotný virtuální operátor nabízí především paušální tarify.

 

__________________________________________________________________________O CENTROPOL TELECOM

CENTROPOL TELECOM je součástí skupiny CENTROPOL, jejíž roční obrat přesahuje šest miliard korun. CENTROPOL TELECOM byl prvním plnohodnotným virtuálním operátorem v Česku. Své služby poskytuje domácnostem i firemním zákazníkům. Zaměřuje se především na nabídku paušálních tarifů a na balíčky, které vedle mobilních služeb obsahují také dodávky zemního plynu a elektřiny.Součástí skupiny CENTROPOL je také jeden z největších alternativních dodavatelů elektřiny a významný dodavatel zemního plynu, společnost CENTROPOL ENERGY, která na trhu s energiemi působí již od roku 2002 a v současné době poskytuje služby více než 350 tisícům zákazníků. Skupina CENTROPOL, vědoma si své společenské odpovědnosti, založila při prestižní Ústecké komunitní nadaci fond "Energie pomáhá". Fond podporuje neziskové projekty zaměřené na utužení sounáležitosti lidí s místem, ve kterém žijí. Více na www.energie-pomaha.cz

(tz)
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nadpis

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3