INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

ZTE Grand_Memo_LTE_1Společnost ZTE, významný světový výrobce mobilních telefonů a příslušenství, na největším veletrhu mobilních zařízení MWC 2014 ve španělské Barceloně představil několik novinek. Mezi nimi je druhá generace mobilního telefonu s operačním systémem Firefox OS a šestipalcový phablet (kombinace smartphone a tabletu) vybavený čtyřjádrovým procesorem.

K představení novinek došlo na dnešní tiskové konferenci. Kromě dvou nových přístrojů ZTE Open C a ZTE Grand Memo II LTE odhalil výrobce také novou verzi vlastní uživatelské nadstavby nad operačním systémem Android. K vidění jsou také přístroje, představené začátkem roku na veletrhu spotřební elektroniky CES 2014 v americkém Las Vegas, zejména letošní vlajková loď ZTE Grand S II a rodina telefonů luxusního brandu Nubia.  

ZTE Grand Memo II LTE patří do kategorie takzvaných phabletů, tedy přístrojů kombinujících výhody klasického smartphone s velkými obrazovkami tabletů. Novinka je vybavena šestipalcovým displejem typu IPS, který disponuje HD rozlišením. Panel zabírá celých 80 % čelní plochy telefonu. Phablet je tak předurčen pro plnohodnotné přehrávání multimédií a pohodlné brouzdání po webu. Výkon dodává kombinace čtyřjádrového procesoru Qualcomm Snapdragon 400, spolu s 2 GB operační paměti. Momentky mohou uživatelé zachytit díky fotoaparátu s rozlišením 13MP, pro videohovory slouží čelní kamera s rozlišením 5MP. Operační systém Android 4.4 (KitKat) je doplněn vlastní UI nadstavbou ZTE MiFavor v nové verzi. Baterie s kapacitou 3 200 mAh spolu s technologiemi na úsporu energie zaručí až 16 h přehrávání HD videa nebo 72 h hudby na jedno nabití.

Technické parametry

 

  • Rozměry:          161,5 x 83 x 7,2 mm
  • Displej:             6.0 palců, IPS, 1280 x 720p (HD), 16 milionů barev, celkový pozorovací úhel                 178 stupňů
  • Procesor:         Snapdragon 400 Quad-core, GPU: Adreno 305
  •             Paměť:             2 GB RAM, 16 GB ROM
  • Baterie:                        3 200 mAh (Li-ion)
  • Fotoaparát:      13MP, F2.2, Sony BSI, 5MP čelní kamera
  • Konektivita:      802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0
  • OS:                  Android 4.4
  • Další:               DLNA, WiFi Display

 

ZTE Open C se bude díky nízké ceně a pestrému designu ucházet zejména o přízeň mladších uživatelů. Smartphone je vybaven operačním systémem Firefox v nejnovější verzi 1.3. Ten se vyznačuje zejména intuitivním ovládáním, přehledností a širokou škálou možností uzpůsobení vzhledu prostředí. S ovládáním se rychle seznámí méně zkušení uživatelé chytrých mobilních telefonů i naprostí nováčci. ZTE Open C díky dvoujádrovému procesoru a 512 MB paměti vyhoví všem základním požadavkům pro plynulý chod systému. Nízká energetická náročnost slibuje nadstandardní výdrž telefonu na jedno nabití. Displej s úhlopříčkou 4 palce je ideálním spojením rozměrů „do kapsy“ a pohodlného ovládání.

 

 

Technické parametry

 

Rozměry:          126 x 64,7 x 10,8 mm

Displej:             4.0 palců, 800 x 480p (WVGA)

Procesor:          Snapdragon 200 Dual-core 2x 1,2 GHz), GPU: Adreno 302

Paměť:             512 MB RAM, 4 GB ROM

Baterie:            1 400 mAh (Li-ion)

Fotoaparát:      3 MP

Konektivita:      802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1

OS:                  Firefox OS

 

O společnosti ZTE CZECH

 

ZTE CZECH s.r.o. je českým zastoupením významného světového výrobce mobilních telefonů, ZTE Corporation. Mezi prodejní úspěchy ZTE patří smartphony s operačním systémem Android, např. ZTE Skate Pro, ZTE Grand S Flex, ZTE Blade V nebo ZTE Blade G.

Produktové portfolio ZTE v České republice doplňují tablety, a dále USB modemy pro mobilní internet, nově i v síti nové generace LTE (Long Term Evolution).

Kromě přístrojů pro uživatele nabízí i kompletní infrastrukturní řešení pro pevné i mobilní telefonní sítě.

 

Více informací získáte na stránkách http://ztedevices.cz/.

 

O společnosti ZTE Corporation

ZTE (Zhong Xing Telecommunication Equipment) je čínská společnost podnikající v oboru komunikačních technologií. Nabízí kompletní infrastrukturní řešení pro kabelové i bezdrátové počítačové sítě, pevné i mobilní telefonní sítě, videokonference, optický přenos signálů a další. Mimo to se zabývá i vývojem sítí nové generace (LTE) a stává se významným celosvětovým výrobcem mobilních telefonů. ZTE spolupracuje s více než 500 operátory ve více jak 120 zemích světa.

Společnost byla založena roku 1985 a dnes patří k největším v Číně. Její sídlo se nachází ve městě Shen-Zhen. Společnost zaměstnává ve světě okolo 85 000 lidí. ZTE Corporation založila několik výzkumných a vývojových pracovišť, a to ve Francii, v USA, ve Švédsku, Indii, Pákistánu a v Číně.

 

Více informací získáte na stránkách http://www.zte.com.cn

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3