INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Zkušební provoz sdílené Wi-Fi sítě Wi-Free probíhá v Plzni od 15. dubna do konce května. Do testu se zapojí více než 10 000 uživatelů. Wi-Free umožňuje připojení mobilních zařízení k sekundární Wi-Fi síti v domácnostech s UPC modemem, což především návštěvám umožní rychlý a snadný přístup k internetu. Služba je zdarma dostupná zákazníkům UPC s vysokorychlostním internetem. Ostatní české domácnosti budou do Wi-Free připojovány postupně v průběhu roku.

Nemusíte pátrat po heslu Wi-Fi nebo čerpat mobilní data

„Wi-Free je jedinečná služba, která umožní připojení na Wi-Fi například na návštěvě u vašich kamarádů, známých nebo jinde v dosahu UPC Wi-Free modemů. Vaše mobilní zařízení využije oddělenou Wi-Fi síť. Stačí se jednou přihlásit pod unikátním loginem a heslem a Wi-Free vás automaticky připojí vždy, když bude síť v dosahu,“ popisuje princip sdílené Wi-Fi sítě od UPC ředitel segmentového marketingu Jan Kohout.

Automatické a bezpečné připojení

Díky spojení vysokorychlostního internetu od UPC a služby Wi-Free vzniká unikátní Wi-Fi síť pro všechny plzeňské zákazníky internetu od UPC. Wi-Free je nezávislá a oddělená od domácí Wi-Fi sítě a jejím užíváním nedochází ke snížení šíře vyhrazeného přenosového pásma. Tím, že odpadne nutnost sdílet heslo k domácí Wi-Fi síti, zůstává zachována i bezpečnost sítě. Nová oddělená Wi-Fi síť na modemu umožní návštěvám automatické připojení ke spolehlivému a bezplatnému internetu.

Wi-Free pro pět mobilních zařízení

Druhá Wi-Fi síť automaticky umožní zabezpečený a rychlý přístup k internetu o rychlosti až 10 Mbit/s u downloadu a 2 Mbit/s u uploadu. Bezproblémové tak bude klasické surfování, komunikace na sociálních sítích nebo sledování mobilní televize Horizon Go. Na jeden přístupový bod bude možné připojit až pět mobilních zařízení, stejně tak z jednoho zákaznického účtu se lze připojit současně pěti zařízeními. V pilotním provozu v Plzni umožní přístup k UPC Wi-Free zařízení s označením TC7200 a EPC3925. Postupně budou do provozu uváděny další typy modemů s technologií ED 3.0 Wi-Fi.

(tz)

 

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3