INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

PeugeotE 3008Značka Peugeot bude mít už letos nejširší nabídku elektromobilů ze všech evropských mainstreamových výrobců automobilů. Avšak už nyní nahrazuje svůj bestseller zcela novým SUV typu fastback.

Nový Peugeot 3008, jenž se vyrábí výhradně v továrně v Sochaux ve Francii, právě přichází na český trh a otevírá tuzemským zákazníkům novou kapitolu elektrické budoucnosti. Kromě různých variant elektropohonu využívá model 3008 také plug-in hybridní a mild-hybridní pohon.

Předchůdce nové 3008 se stal bestsellerem, který si za posledních sedm let získal více než 1 320 000 zákazníků ve 130 zemích. Nyní nadchází další etapa v životním cyklu úspěšné modelové řady, která deklaruje, že značka Peugeot u svých vozů přechází na čistě elektrický pohon. Automobilka si předsevzala, že už do konce tohoto roku bude pro každý model z portfolia nabízet alespoň jednu plně elektrifikovanou verzi. Od roku 2030 pak bude evropský trh zásobovat výhradně vozy s elektrickým pohonem.

Linda Jackson, generální ředitelka Peugeot: „Uvedení modelu Next-Level 3008 je významným krokem v radikální přeměně značky Peugeot na stoprocentně elektrickou značku, která nastolí nová měřítka v oblasti designu, potěšení z jízdy a efektivity. Díky vnějšímu designu, velkolepému systému Peugeot Panoramic i-Cockpit, pohody a bezprecedentnímu elektrickému výkonu modelu Next-Level 3008 vstupuje Peugeot do nové éry, éry francouzské značky nabízející nejširší škálu elektromobilů na trhu.“

Peugeot s modelem 3008 posunul na zcela novou úroveň klíčové aspekty jako kreativní design, radost z jízdy a elektrický výkon. Tento nový vůz je dokonalým vyjádřením základních hodnot značky: Allure, Emotion, Excellence. Atraktivní automobil segmentu C dostává přepracovaný design a karoserii typu fastback. Nově se objevuje Peugeot Panoramic i-Cockpit a mění zásadním způsobem požitek z jízdy. Vysoká elektrická efektivita umožňuje dojezd až 680 km díky nové platformě STLA Medium skupiny Stellantis. Nová 3008 je prvním modelem značky, který platformu využívá.

Základem nabídky budou dva stupně výbavy: Allure a GT, se třemi pakety příplatkové výbavy na výběr a se třemi plně elektrickými pohony: 210 koní, 230 koní s dlouhým dojezdem a 320 koní se dvěma elektromotory a pohonem všech kol. Nebudou chybět ani dva hybridní pohony: plug-in hybrid a mild-hybrid.
Majitelé nových automobilů Peugeot 3008 se mohou těšit na pětiletou značkovou záruku. Na baterii se poté vztahuje záruka osm let nebo limit nájezdu do 160 000 km. Ceny startují na 790 000 Kč, v případě akční nabídky dokonce na částce 749 000 Kč u hybridní verze se 136 koňmi v úrovni výbavy Allure. V případě plně elektrifikovaného pohonného ústrojí o výkonu 157 kW ve stejné výbavě bude vůz dostupný s cenovkou 1 160 000 Kč, respektive 1 119 000 Kč v rámci akční nabídky. Verze s dojezdem až 680 km bude k objednání od července letošního roku. Postupně v modelové řadě přibude také elektromobil s pohonem všech čtyř kol.

Značka Peugeot v ČR již tradičně přichází s různými variantami rozšířené záruky, která navazuje na garanční podmínky poskytované výrobcem vozu a zákazníkům dává větší jistotu a klid. Volit lze mezi třemi úrovněmi smlouvy. Optiway Garance představuje rozšířenou záruku, která navazuje na tu stanovenou výrobcem a zahrnuje díly a práce potřebné k odstranění mechanických elektrických nebo elektronických závad po uplynutí smluvní záruky. Servisní smlouvu Optiway Garance lze uzavřít kdykoli v průběhu prvních 18 měsíců trvání smluvní záruky vozu Peugeot a nejvýše do ujetí 40 000 km.

Smlouva Optiway Údržba pak přidává k rozšířené garanci i všechny servisní operace v rámci pravidelné údržby vozu dle doporučení uvedených v servisní knížce. Smlouva Optiway Servis zaručuje maximální pohodlí – vedle prodloužené záruky se majitel vozu může spolehnout na údržbu a výměnu opotřebovaných dílů, včetně práce, bez dalších úhrad i všechny servisní operace v rámci pravidelné údržby vozu. Smlouvy na poslední dva typy rozšířené garance lze uzavřít v průběhu prvního roku trvání smluvní záruky. Zákazníci mají na výběr dobu, po niž bude smlouva trvat, a to v rozpětí od tří do osmi let, respektive nájezdu od 40 000 do 200 000 km. Ke každé smlouvě jsou zároveň poskytovány rozšířené asistenční služby Peugeot 24/7.

Importér počítá s tím, že model bude také stabilní a vítanou součástí fleetových flotil. Proto připravil operativní leasing Relax startující na částce 11 380 Kč měsíčně. Dostupná bude také verze operačního leasingu Relax Plus.

Kateřina Šimková

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3