INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

FABINI zleva Stezka Kaucky BornakČeská značka nádobí FABINI, která na podzim oslaví pět let na trhu, plánuje i letos pokračovat ve dvojnásobném růstu. Cílem na rok 2024 je prodat nádobí v hodnotě více než 140 milionů korun a k tomu mají značce dopomoct tři noví manažeři.

Radim Stezka jako Head of Brand, Jaroslav Kaucký jako nový CMO a Adam Borňák na pozici CPO.

„Mým hlavním cílem je pomoci FABINI růst, aby firma v nejbližších letech dosáhla silné pozice nejen na domácím trhu, ale rovněž úspěšně expandovala do dalších zemí Evropy. To vše samozřejmě tak, aby byl celý proces udržitelný a vynaložené náklady efektivní,” vysvětluje Jaroslav Kaucký, nový CMO, který má za sebou více než 13 let v e-commerce a marketingu. Do FABINI přichází z brandů jako UrbanStore, Bibloo a ZOOT, kde působil v období růstu i restrukturalizací. Pod jeho vedením se marketingový tým FABINI bude v následujících měsících dále rozrůstat.

Jako Head of Brand přichází Radim Stezka, který pracoval pro značky Queens, Vasky, Bagind a Footshop. Marketingu, především pak budování a škálování značek, se věnuje přes deset let, včetně působení na vrcholových pozicích jako Brand Manager ve Footshop nebo Marketing director v Queens. „Mojí hlavní zodpovědností je definice nové brandové strategie, práce na zvýšení povědomí o FABINI, zlepšení všech touch points značky a vedení brandového týmu v rámci marketingového oddělení,” říká Radim Stezka. „Chceme, aby si zákazníci a fanoušci spojovali FABINI se skvělými zážitky a příjemnými emocemi, které prožívají nejen při vaření, ale při příjemném času s jídlem a lidmi, se kterými je nám dobře. FABINI nesmí chybět na žádné dobré rodinné večeři, grilovačce s kamarády, ani při každodenním vaření rychlých, ale kvalitních jídel,” doplňuje.

Adam Borňák, nový CPO, přichází z Eyerim, který pomohl vybudovat z 10 lidí a obratu 600 tisíc EUR na jednoho z lídrů trhu a více než 50 zaměstnanci a obratem 18 milionů EUR. Ve FABINI zastřešuje vývoj produktů a nákup.

„I v roce 2024 se nám daří růst podle plánu, a to je cíl na letošní rok mnohem ambicióznější než v předchozích letech. O to víc jsou pro nás nové posily v managementu klíčové. Díky svým bohatým zkušenostem dokáží firmu posunout a pomoct jí v růstu, ale i stabilizaci, nastavení procesů a celkové profesionalizaci,“ uzavírá Jan Fabini, zakladatel a CEO FABINI.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Srpen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3