INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Conseq penzijní společnost, a. s., obdržela od ČNB k 31. 12. 2012 všechna potřebná povolení k prodeji penzijních fondů, a začala tak 2. 1. 2013 nabízet všech pět penzijních fondů doplňkového penzijního spoření. Conseq Investment Management, a. s., největší nezávislý investiční manager v České republice, tak bude spravovat i nově schválené penzijní fondy vlastní penzijní společnosti, která jako jediná nepatří mezi nadnárodní finanční skupiny.

Přehled fondů Conseq penzijní společnosti, a. s.:

1. Conseq globální akciový účastnický fond

2. Conseq povinný konzervativní fond

3. Conseq státních dluhopisů 2023 účastnický fond

4. Conseq státních dluhopisů 2033 účastnický fond

5. Conseq dluhopisový účastnický fond

Conseq díky těmto pěti fondům bude nabízet klientům celou škálu investičních strategií od nejkonzervativnějších fondů státních dluhopisů až po nejdynamičtější fondy akciové. „Jsme rádi, že již v prvních dnech nového roku můžeme klientům představit naši připravovanou nabídku. A máme pro ně přichystané i malé překvapení. Z investičních strategií budeme na základě profilu klienta vytvářet i individualizované penzijní plány," komentoval spuštění penzijní společnosti ředitel prodeje Conseq Investment Management a. s., Richard Siuda. „Takové řešení na míru ve spojení s možností lepšího zhodnocení, oproti například dřívějšímu penzijnímu připojištění, totiž představuje velice atraktivní podobu spoření na penzi," řekl Richard Siuda.

Hlavní charakteristikou nabídky Consequ bude široká diverzifikace, vyhledávání investičních příležitostí po celém světě a zaměření se na výnos v české koruně. Klienti budou mít také možnost využívat programy životního cyklu, které jsou u dlouhodobého pravidelného investování stále oblíbenější.

Conseq začátkem roku rovněž začíná se školením své distributorské sítě. Conseq bude i v oblasti penzijního připojištění spolupracovat s nezávislými distribučními partnery, kteří již dnes mají ve svém produktovém portfoliu programy pravidelných investic Consequ, znají jeho administrativní postupy a systémy a spolupráce s nimi se dlouhodobě osvědčila. „Očekávám, že si podobně jako v oblasti investování do podílových fondů brzy vybudujeme poměrně silnou a stabilní pozici i v oblasti penzijního připojištění," předpokládá budoucí vývoj Richard Siuda.

Conseq se svoji nabídku penzijních fondů chystá podpořit reklamní kampaní na internetu a na jaře plánuje i menší billboardovou kampaň. Nejvíce však chce podpořit právě svoji distrubuční síť. „Podpora spolupráce našich nezávislých distribučních partnerů se nám v minulosti nejvíce osvědčila, a tak v oblasti propagace hodláme nejvíce investovat právě do přímého prodeje," dodáva Siuda.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3