INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

PIXMA MG2550Společnost Canon dnes uvádí na trh tři nová multifunkční inkoustová zařízení, která jsou svou kompaktností a designem ideální pro osobní použití a domácí kanceláře. Nová PIXMA MG2450 a MG2550 nabízí možnosti tisku, skenování a kopírování, dodávají se v nových stylových provedeních. PIXMA MG3550 je k dispozici ve dvou barvách a je vybavena Wi-Fi připojením, které podporuje tisk z chytrých telefonů a tabletů. MG3550 je schopna produkovat tisk fotografií v kvalitě fotolaboratoře.

S novým designem a kompaktnímy rozměry přichází PIXMA MG2450 a MG2550, které nahradí tiskárny PIXMA MP230 a MG2250. MG2450 je dodávána ve světle šedé barvě s matnou povrchovou úpravou, zatímco MG2550 má sportovní a stylově bílý matný povrch, aby vyhovovala řadě domácích prostředí. Tiskárna PIXMA MG3550 nahradí starší MG3250 a je k dispozici v bílém a černém provedení.

Wi-Fi konektivita, je klíčovým rysem tiskárny PIXMA MG3550, umožňuje bezdrátový tisk a skenování z více zařízení, jako jsou chytré telefony, počítače a tablety. Tento model navíc podporuje službu Googole Cloud Print, díky níž mohou uživatelé tisknout PDF soubory a JPG přílohy přímo z jejich účtů na Gmailu a také mohou tisknout z Google Docs, prakticky z libovolného místa[1].

Nová aplikace PIXMA Printing Solutions

Nová aplikace PIXMA Printing Solutions je kompatibilní s MG3550. Díky této aplikaci je snadné tisknout z připojených zařízení a umožňuje ovládat PIXMA tiskárny bez nutnosti použití počítače. Je v ní zahrnuta velká řada funkcí jako pokročilé nastavení “scan saving“, pro skenování přímo do služby iCloud, e-mailu nebo pro lokální uložení. Krom toho aplikace umožňuje přístup k návodu k obsluze tiskárny a informace o kompatibilních číslech inkoustových náplní. Aplikace PIXMA Printing Solutions je bezplatně k dispozici na iTunes (iOS) a Google Play (Android).

Snadno k použití.

PIXMA MG2450, MG2550 a MG3550, jsou postaveny na inkoustové technologii FINE společnosti Canon, jsou vybaveny tiskovou hlavou s 2pl inkoustovými kapičkami s rozlišením tisku 4800 dpi, s cílem zajistit vysoce kvalitní rozlišení tisku. Nové modely rovněž používají hybridní inkoustový systém Canon, který zajišťuje, že tiskárny zhotovují živé, vysoce kvalitní fotografie pomocí day-based inkoustů a ostré textové dokumenty pomocí černého pigmentového inkoustu.

Kromě toho, PIXMA MG2450 a MG2550 produkuje černobílé dokumenty rychlostí přibližně v ISO ESAT 8,0 obr./min.  a barevné dokumenty na cca ISO ESAT 4,0 obr./min.. MG3550 se může pochlubit rychlostí tisku ISO ESAT 9,9 obr./min.  pro černobílé dokumenty a ISO ESAT 5,7 obr./min.  pro barevné

Pro úsporu času a energie nabízí MG3550 také možnost snížit spotřebu papíru pomocí automatické funkce oboustranného tisku, zatímco automatické spouštění pomáhá šetřit energii.

Sofistikovaný software

Všechny nové tiskárny PIXMA využívají software My Image Garden, one-stop platformu, která kombinuje veškerý Canon PIXMA software v jediném, snadno použitelném rozhraní a zajišťuje snadnou navigaci ve funkcích tisku a skenování. Obsahují též Canon Full HD Movie Print pro tvorbu fotografických tisků z filmů pořízených pomocí kompaktních fotoaparátů, zrcadlovek či videokamer Canon.

Univerzálnost dělá tiskárny Canon PIXMA skvělými, snadno použitelnými a všestrannými zařízeními pro veškerý domácí tisk. Zvládají vše od aktualizace rodinného alba nově vytištěnými fotografiemi až po tisk důležitých projektů v pohodlí domova. Všechny nové tiskárny PIXMA nabízejí také možnost XL inkoustových kazet, díky nimž uživatelé tisknout více za méně peněz.

Dostupnost

Modely PIXMA MG2450, MG2550 a MG3550 budou k dispozici od září 2013.

PIXMA MG2450 - klíčové vlastnosti:

• Kompaktní multifukční zařízení: Tisk, kopírování a skenování

• Rychlý tisk ve vysoké kvalitě

• Vytiskněte více s volitelnými zásobníky o velikosti XL

• Aplikace My Image Garden

• CREATIVE PARK PREMIUM

• Snadný a efektivní tisk webových stránek

• Automatické zapnutí a vypnutí

  

PIXMA MG2550 - klíčové vlastnosti:

• Kompaktní multifunkční zařízení: Tisk, kopírování a skenování

• Stylový design v bílém provedení

• Rychlý tisk ve vysoké kvalitě

• Vytiskněte více s volitelnými zásobníky o velikosti XL

• Aplikace My Image Garden

• CREATIVE PARK PREMIUM

• Jednoduchý a efektivní tisk webových stránek

• Automatické zapnutí a vypnutí

 

PIXMA MG3550 - klíčové vlastnosti:

• Domácí multifunkční zařízení s Wi-Fi

• Rychlý, kvalitní tisk

• Tisk a skenování z mobilních zařízení

• Podpora Apple AirPrint

• Podpora Google Cloud Print

• Vytiskněte více s volitelnými zásobníky o velikosti XL

• Úspora papíru s funkcí automatického oboustranného tisku

• Aplikace My Image Garden

• CREATIVE PARK PREMIUM

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3