INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představuje nový dokumentový skener imageFORMULA ScanFront 330. Tento kompaktní a intuitivní síťový skener je určený pro rychlé, snadné a zabezpečené skenování a zpracování dokumentů. Nový skener je ideálním zařízením jak pro velká firemní oddělení, tak i pro kanceláře a servisní centra. Skener imageFORMULA ScanFront 330 lze využít nejen pro pravidelné skenování dokumentů, ale také v ad-hoc režimu. Je navržený tak, aby zvýšil produktivitu, zjednodušil sdílení informací a snížil náklady na IT.

Skener ScanFront 330 je nástupcem velmi úspěšných modelů imageFORMULA ScanFront 300 and 300P a nabízí několik všestranně využitelných vlastností. Naskenovaný dokument je možné uložit do síťové složky nebo na FTP server, lze jej odeslat elektronickou poštou a podporován je také přímý tisk či uložení na USB zařízení. Uživatelé si mohou definovat dávkové úlohy, pomocí kterých lze v rámci jednoho skenování uložit výsledný dokument do různých umístění. Nově je podporována funkce "email-me", pomocí které lze naskenovaný dokument snadno zaslat do vlastní poštovní schránky a obdobné využití nabízí funkce "ad-hoc fax", která automaticky odešle naskenovaný dokument na zadané faxové číslo.

Uváděný skener podporuje produktivní rychlost skenování až 60 str./min a je vybavený novým podavačem, který zvyšuje nejen rychlost automatického podávání jednotlivých listů, ale také spolehlivost jejich oddělování při dávkovém skenování dokumentů složených z různých materiálů. Díky podpoře přímého vedení papíru je možné skenovat dokumenty různého typu - od tenkých až po silné karty, průkazy a v režimu Folio dokonce i dokumenty až do formátu A3 při maximální délce 1 metr. Skener ScanFront 330 navíc podporuje ultrazvukovou detekcí dvojitého podávání zabraňující zachycení skenovaného dokumentu.

Skener imageFORMULA ScanFront 330 je kompatibilní s novou sadou pro vývoj software (ScanFront Development Kit, SDK), která využívá moderní webové technologie. Vývojáři pomocí této sady mohou snadno vytvářet vlastní skenovací aplikace a využívat tak všech vlastností skeneru, například včetně přenosu metadat ve formátu CSV nebo XML. Velmi jednoduše a efektivně je tedy možné začlenit skenovaná data do stávajících procesů pro správu dokumentů.

Nový skener je vybavený sadou pokročilých zabezpečovacích funkcí, jednou z nich je možnost omezení dostupnosti skenovacích funkcí konkrétním uživatelům, další je např. šifrování dokumentu s pomocí hesel. Nově je také podporována autentizace vůči LDAP s využitím šifrovaného SSL přenosu (tedy LDAPS), který zajišťuje šifrování dat zasílaných mezi LDAP klientem a LDAP serverem.

„Z naší zprávy Office Insights 2013[1] vyplývá, že dvě třetiny zákazníků vyžadují silnější zabezpečení a podporu automatického skenování a následného zpracování. Více než polovina respondentů navíc uvedla, že by uvítali možnost přizpůsobit funkce používaných kancelářských zařízení. Náš nový skener imageFORMULA ScanFront 330 splňuje obě tyto kategorie požadavků a vedle pokročilého zabezpečení nabízí funkce, které zjednodušují proces skenování i využití dokumentů v podnikových procesech," řekl Jiří Jedlička, produktový manažer divize skenerů společnosti Canon CZ.

"Práce s fyzickými dokumenty i digitálními informacemi se vyvíjí obrovským tempem, a to zejména v oblasti financí, zdravotnictví a maloobchodu. V budoucnu budeme navíc svědky ještě většího prolnutí lidí, technologií a informací. Síťové skenery budou v rámci této interakce hrát klíčovou roli, mimo jiné i proto, že umožňují užší spolupráci, snižují náklady a zlepšují úroveň služeb poskytovaných zákazníkům," dodal Jiří Jedlička.

Nový skener imageFORMULA ScanFront 330 umožňuje zákazníkům společnosti Canon snížit náklady na informační technologie, a to zejména díky jednoduché a rychlé správě zařízení. Veškeré aktualizace nebo nastavení lze provést vzdáleně pomocí webového prohlížeče nebo současně na více zařízeních pomocí nástroje ScanFront Administration Tool. Skener pro svoji činnost nevyžaduje žádný serverový software či hardware, stačí jej proto připojit k počítačové síti.

Nový skener imageFORMULA ScanFront 330 bude v prodeji v průběhu září 2013.

O společnosti Canon Europe

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adresewww.canon-europe.com.


[1] Zpráva Office Insights Report je výsledkem nezávislého průzkumu zaměřeného na vývoj trendů a realizovaného napříč 18 evropskými státy na základě požadavku Canon Europe. Průzkum byl založen na on-line dotazování 1671 zaměstnanců z různých tržních oblastí, přičemž tři stovky z dotazovaných disponovalo rozhodovacími pravomocemi. Součástí průzkumu bylo také 60 podrobných telefonických pohovorů s vybranými koncovými uživateli ze 12 států. Více informací o průzkumu je k dispozici na adrese www.canon-europe.com/officeinsights.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3