INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Komerční banka obhájila prestižní titul v soutěži Banka roku 2012. Absolutní vítězství přisoudila bance porota složená z několika desítek odborníků. Komerční banka zvítězila již popáté v jedenáctileté historii ocenění Fincentrum Banka roku. Na stupních vítězů se umístila Skupina Komerční banky v šesti kategoriích ze třinácti vyhlašovaných.

„Komerční banka potvrdila v roce 2012 výbornou stabilitu a schopnost úvěrovat českou ekonomiku i v době oslabené výkonnosti ekonomiky. Zlepšili jsme schopnost nabídnout na míru šité produkty napříč celou skupinou Komerční banky a představili několik velmi zajímavých inovací, včetně spuštění bezkontaktních plateb mobilními telefony v široké síti domácích obchodů. Rád bych touto cestou poděkoval klientům, kteří jsou hlavním motorem všech inovací a zlepšení našich služeb, a také zaměstnancům skupiny, kteří tato zlepšení uvádějí do života," uvedl Henri Bonnet, předseda představenstva a generální ředitel Komernčí banky.

Skupina Komerční banky uspěla hned v šesti ze třinácti vyhlášených kategorií:

Komerční banka získala absolutní vítězství a titul Banka roku 2012, druhé místo v kategorii Nejdůvěryhodnější banka roku a v kategorii Hypotéka roku, a třetí místo v kategorii Banka bez bariér, která hodnotí přístup banky k handicapovaným spoluobčanům,

Modrá pyramida stavební spořitelna získala druhé místo v kategorii Stavební spořitelna roku,

Penzijní fond Komerční banky získal třetí místo v kategorii Penzijní fond roku.

Úspěch Skupiny Komerční banky v rámci ocenění Fincentrum Banka roku 2012 dokládá oprávnění celé řady ocenění získaných v průběhu celého letošního roku. Jen ve 3. čtvrtletí roku 2012 potvrdily referenční postavení na českém trhu například titul Nejlepší banka 2012 v hodnocení deníku Hospodářské noviny či úspěch v kategorii Nejpřívětivější banka 2012 a v kategorii Bankovní inovátor 2012, kde se mezi tři nejlepší zařadila jak Komerční banka, tak i Modrá pyramida stavební spořitelna.

Komerční banka získala také titul Nejžádanější zaměstnavatel desetiletí u studentů v soutěži Sodexo Zaměstnavatel roku. Komerční pojišťovna získala v mezinárodním hodnocení prestižního ekonomického magazínu World Finance titul Pojišťovna roku 2012 v České republice a navázala tak na úspěch Penzijního fondu KB v první polovině roku.

(tz)

Slovo ke dni

  • Voda a veselí

    Tvoří až 80 % lidského těla. V její molekule jsou obsaženy dva atomy vodíku a jeden atom kyslíku. Podle některých studií uspořádáním molekul dokáže reagovat na emoce. Harmonické uspořádání lze dosáhnout tím, když tuto kapalinu udržujeme v prostředí, kde vládne pohoda, pozitivní lidské emoce bez extrémních výkyvů. K opaku stačí vodu vystavit agresi, hněvu a lítosti či smutku. Je to zjištění, které vede k zamyšlení. Voda je základem procesů v lidském těle. A je-li vystavena každodennímu bohatému přísunu negace, jak na to organismus musí reagovat? A co když bychom naopak naše smysly zušlechťovali přísunem optimismu, radosti a naděje? Jak by se naše těla změnila? Dala by se tak třeba zvrátit některá psychosomatická onemocnění… Možná by se dokázaly aktivovat hluboké procesy obnovy a prodloužila by se průměrná délka dožití ve zdraví… Nebylo...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Červenec 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2 audepor

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3